“Elveda Gülsarı” Karacakılavuz’da yorumlandı “Elveda Gülsarı” Karacakılavuz’da yorumlandı

CHP Tekirdağ Milletvekili ve TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi Nurten Yontar, Ergene İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen rozet takma törenine katıldı. 
 Yontar, Ergene Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Rasim Yüksel’in de hazır bulunduğu törende, partisinin büyük bir aile olduğunun altını çizdi.

Yontar, şöyle konuştu:
"Bugün burada partimize yeni katılan değerli üyelerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Onların her biri, farklı bakış açıları ve dinamizmleriyle partimize güç katıyorlar. CHP ailesine yeni katılan tüm üyelerimize hoş geldiniz diyor, katkıları için teşekkür ediyorum. Birlikte, daha güçlü ve umut dolu bir gelecek inşa edeceğiz."

Yontar, CHP’nin genç ve dinamik kadrosuyla, Ergene ve Tekirdağ'da halkın ihtiyaçlarına duyarlı politikalar geliştirme ve uygulama konusunda kararlı olduğunu belirterek, "Biz büyük bir aileyiz ve bu aileye her katılan birey, bizi daha da güçlendiriyor. Ergene’de ve tüm Tekirdağ'da halkımızın yaşam kalitesini artıracak çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ded

Kaynak: Haber Merkezi