Bahar Türküleri kulakların pasını silecek Bahar Türküleri kulakların pasını silecek

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü (MEYOK) tarafından, “Cumhuriyet’in 100. Yılında Türkiye’de Mesleki - Teknik Eğitim ve Yükseköğretime Yansımaları” adlı etkinlik çevrim içi gerçekleştirildi. 
Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Eğitim Ortamlarının ve Öğrenme Süreçlerinin Geliştirilmesi Daire Başkanı Ercan Alpay’ın konuşmacı olduğu etkinliğe, NKÜ Rektör Yardımcısı ve MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Murat Taşan, Teknik Bilimler MYO Müdürü ve MEYOK Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Funda Eryılmaz Açıkgöz, akademik ve idari personel ile Tekirdağ İl ve İlçe Milli Eğitim müdürlüklerinden çok sayıda yönetici ve öğretmen katıldı.
Prof. Dr. Funda Eryılmaz Açıkgöz’ün modaretörlüğünde gerçekleştirilen etkinlik, MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Murat Taşan’ın açılış konuşması ile başladı. 
Ardından Ercan ALPAY, “Cumhuriyetin 100.Yılında Türkiye’de Mesleki ve Teknik Eğitim ve Yükseköğretime Yansımaları” konulu konuşmasını gerçekleştirdi. Etkinlik soru-cevap bölümü ile sona erdi.

Kaynak: Özge Ebecek