16 göçmen bir evde yakalandı 16 göçmen bir evde yakalandı

Süper Amatör Küme’de 15 gol atılırken, 1. Amatör Küme 40 gole sahne oldu.
LİDER EL DEĞİŞTİRDİ
Edirne Süper Amatör Küme A Grubu’nda Osmanlıspor, Yıldırım İbrahim Acar Sahası’nda Karaağaç Ardaspor’a konuk oldu. Mücadeleyi konuk ekip 3-1 kazanarak 9 puanla liderliğini sürdürdü. Karaağaç Ardaspor ise 4 puanda kalırken 4’üncü sırada yer aldı.
Zirve ortağı Keşan İdman Yurdu ise Enez İlçe Stadı’nda Enez Belediyespor ile karşılaştı. Mücadeleyi Enez Belediyespor 2-1 kazanarak rakibine bu sezonki ilk mağlubiyetini yaşattı. Bu sonuçla Enez Belediyespor puanını 4’e yükselterek 5’inci basamakta yer aldı. Keşan İdman Yurdu ise bu yenilgi ile 9 puanda kalarak 2’inci sıraya geriledi.
Zirveden uzaklaşmak istemeyen Edirne Genç Aslanlarspor ise Karaağaç Karlıovaspor ile deplasmanda karşılaştı. Saraçhane 1 Nolu Saha’da oynanan maçı Edirne Genç Aslanlarspor 3-1 galip tamamladı. Edirne Genç Aslanlarspor bu sonuçla 6 puana ulaşarak 3’üncü basamakta yer aldı. Karaağaç Karlıovaspor ise 3 puanda kalarak 6’ıncı basamakta yer aldı. 
Grupta Yıldırım Gençlerbirliği ise haftayı BAY geçti.
B Grubu’nda ise şampiyonluk hedefleyen İpsalaspor Yeni İmaret Sahası’nda, Yeni İmaretspor’a konuk oldu. Müsabakayı konuk ekip 2-1 kazanarak 10 puana ulaştı ve zirvedeki yerini korudu. Yeni İmaretspor ise 4 puanda kalarak 5’inci sırada yer aldı.
Liderin takipçisi Edirne Mega Gençspor ise Lalapaşaspor deplasmanına gitti. Saraçhane 1 Nolu Saha’da oynanan maçı Edirne Mega Gençspor 1-0 kazanmayı başardı. Edirne Mega Gençspor puanını 7 yaparak 2’inci basamakta yer alırken, Lalapaşaspor 6 puanda kalarak 3’üncü sıraya geriledi. 
Grupta Subaşıspor, Edirne Çarşıspor’u 3-0 hükmen mağlup ederek 5 puanla 4’üncü sıraya yükseldi.
Grupta Keşan Anafartalarspor haftayı BAY geçti.
1. AMATÖR GOLLÜ GEÇTİ
Edirne 1. Amatör A Grubu’nda Tuncaspor, Saraçhane 1 Nolu Saha’da Saraçhanespor ile karşılaştı. Mücadeleyi Tuncaspor 4-1 kazanarak 10 puana ulaştı ve zirveye yükseldi. Saraçhanespor ise 9 puanda alarak 2’inci sıraya geriledi.
Zirve takipçilerinden Kaleiçispor ise Hıdırağa Köyü FK’yi Saraçhane 2 Nolu Saha’da konuk etti. Kaleiçispor rakibine acımadı ve maçı 9-1 alarak gövde gösterisi yaptı. Kaleiçispor 7 puanla 3’üncü sıraya yerleşirken, Hıdırağa Köyü FK 3 puanda kalarak 7’inci sırada kaldı. 
Bir başka gol düellosuna sahne olan maçta ise Edirne Enderspor Saraçhane 2 Nolu Saha’da Süloğluspor ile kozlarını paylaştı. Gol düellosu şeklinde geçen maç 3-3 beraberlikle sonuçlandı. Edirne Enderspor bu sonuçla 7 puanla 4’üncü sırada yer alırken, Süloğluspor 4 puanla 6’ıncı sırada yer aldı.
Farklı biten bir başka maç ise Kirişhanespor ile Gazimihalspor arasında oynandı. Saraçhane 2 Nolu Saha’da oynanan maçı Kirişhanespor 7-1 kazanarak adeta rakibini yedi bitirdi. Kirişhanespor 6 puana ulaşarak 5’inci basamakta yer bulurken, Gazimihalspor puansız şekilde 8’inci basamakta kaldı.  
Edirne 1. Amatör B Grubu’nda ise 18 Kasım Kurtuluşspor Uzunköprü Ergene Stadı’nda Yeni Karpuzluspor ile karşılaştı. Mücadeleyi ev sahibi ekip 3-2 kazanarak 9 puana ulaştı ve 2’inci sıraya yükseldi. Yeni Karpuzluspor ise puansız olarak 6’ıncı sırada yer aldı.
Zirve takibini sürdüre Keşan 1984 Kültürspor 2 puan arkasında yer alan Küplü Halk Oyunlarıspor’a konuk oldu. Havsa İlçe Stadı’nda oynanan maç 1-1 beraberlikle tamamlandı. Keşan 1984 Kültürspor 7 puana yükselerek 3’üncü sırada yer alırken, Küplü Halk Oyunlarıspor ise 5 puana yükselerek 4’üncü sırada yer aldı. 
Alt sıralardan kurtulmak isteyen Kırcasalihspor ise Havsa İlçe Stadı’nda Havsaspor ile karşılaştı. Kırcasalihspor maçı 4-0 kazanarak 4 puana yükseldi ve 5’inci sırada yer aldı. Havsaspor ise puansız kalarak son basamakta (7) yer aldı. 
Grupta 9 puanla lider olan Aşçıoğlu Gençlikspor haftayı BAY geçti.

Kaynak: İlkay Danacılar