Newsletter
Email:
Poll: SOKAKTA HAYAT VAR
Sokakta Hayat Var Projesini Nasıl Değerlendiriyorsunuz?
Anasayfa | Siyaset | “Kimse heveslenmesin”

“Kimse heveslenmesin”

Yazı ebatı: Decrease font Enlarge font
image

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’nın 12 Şubat’ta gerçekleştirilecek 4. Olağan Kongresi üzerine çıkan söylentiler ve basına yansıyan ‘alternatif liste’ haberleri üzerine Merkez İlçe Başkanı Ziya Meral ilk kez konuştu.

“Yol boyunca kimi zaman önde, kimi zaman arkada görev alarak hizmet ışığını Tekirdağ’ın her noktasına taşıyacağız. Parti içindeki kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi bozmaya kimse heveslenmesin.”

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’nın 12 Şubat’ta gerçekleştirilecek 4. Olağan Kongresi üzerine çıkan söylentiler ve basına yansıyan ‘alternatif liste’ haberleri üzerine  suskunluğunu bozan Merkez İlçe Başkanı Ziya Meral ilk kez konuştu.

Merkez İlçe Başkanı Meral; “Partimiz hizmet kapısıdır.  Bizler büyük bir aileyiz. Tek düşüncemiz var ; Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği 2023 hedefine Türkiye’mizi ulaştırmak.  Bu hedef için bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da hiçbir heyecan eksikliği yaşamadan hizmetimizi sürdüreceğiz.  İşte bizim için en büyük makam en büyük koltuk,  bu hizmet aşkıdır.” dedi.

ÇEVRE VE ORMAN BAKANI VEYSEL EROĞLU KATILIYOR

AK Parti Tekirdağ Teşkilatı’nın ilçe kongreleri sürüyor.  Son olarak Çerkezköy İlçe Kongresi’ni coşkulu bir şekilde gerçekleştiren AK Parti,  Merkez İlçenin 4. Olağan Kongresi’ne hazırlanıyor.  12 Şubat 2012 Pazar günü saat 14.00’da Tekirdağ Düğün Salonu’nda başlayacak kongreye, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu da katılacak.

TEK LİSTE MESAJI

Kongre ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Ziya Meral, “Kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi bozmaya heveslenenlere inat, parti teşkilatımızı, üyelerimizi, delegelerimizi ve AK Parti’ye oy vermiş, gönül vermiş vatandaşlarımızı, 12 Şubat’taki bayram günümüze davet ediyorum. Kongremizi tek liste ile gerçekleştirip birlik ve beraberliğimizi herkese göstereceğiz.” şeklinde konuştu. 

TEK HEDEF, 2023 TÜRKİYESİ

Ziya Meral, AK Parti’nin siyaset geleneğinin merkezinde halka hizmet anlayışının olduğunu vurgulayarak; “Partimiz hizmet kapısıdır.  Bizler büyük bir aileyiz. Tek düşüncemiz var; Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği 2023 hedefine Türkiye’mizi ulaştırmak.  Bu hedef için bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da hiçbir heyecan eksikliği yaşamadan hizmetimizi sürdüreceğiz.  İşte bizim için en büyük makam en büyük  koltuk  bu hizmet aşkıdır.” dedi.

‘PARTİME GÖNÜLDEN BAĞLIYIM’

12 Şubattaki  4. Olağan Kongre’de görevi bırakacağını ve bayrağı yeni arkadaşlarına teslim edeceğini  ifade eden Ziya Meral; “Partimizin değişik kademelerinde görev aldım. Partime gönülden bağlıyım ve bundan sonra da Genel  Merkezimizin tevdi ettiği  her görevi yerine getirmeye devam edeceğim” şeklinde konuştu.

“Bizler hizmet kervanının mensuplarıyız” diyen Ziya Meral, sözlerini şöyle sürdürdü: “İl Başkanımız Sayın Soner Çizen’in dediği gibi, yol boyunca kimi zaman önde, kimi zaman arkada görev alarak hizmet ışığını Tekirdağ’ın her noktasına taşıyacağız. Parti içindeki kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi bozmaya kimse heveslenmesin. Bu vesile ile teşkilatımızı, üyelerimizi, delegelerimizi ve AK Parti’ye oy vermiş, gönül vermiş vatandaşlarımızı kongremize davet ediyorum.”  




Add to: Facebookta “Kimse heveslenmesin” adli haberi paylas

Yorum beslemesine abone olun Yorumlar (0 gönderilen):

toplam: | gösteriliyor:

Yorum gönder comment

Lütfen resimde gördüğünüz kodu girin:

  • email Arkadaşına gönder
  • print Sayfayı yazdır
  • Plain text Düz metin
Etiketler
Bu yazı için etiket yok
Bu yazıyı oyla
0
Son Dakika
image

Palabıyık İl Başkanı

CHP İl Kongresi’nde Recep Palabıyık yeni İl Başkanı oldu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztrak: “Tekirdağ örgütünün üzerine hiçbir zaman genel merkez baskısını düşürmemeye çalıştım”
image

“Yerel seçimlere hazırlanıyoruz”

Ak Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Tekirdağ Ak Parti İl Başkanı Ahmet Kambur, partisinin gündeminde şu an için erken seçiminin bulunmadığını ve 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlere hazırlandıklarını söyledi.
image

Biz Kutlarız!

Tekirdağ’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla, binlerce kişi ellerinde meşale ve Türk bayraklarıyla yürüdü.
image

Kent Konseyleri Birliği Toplantısı

Türkiye Kent Konseyleri Birliği 3. Dönem 2. Bölgesel Toplantısı Tekirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi’nde geniş çaplı bir katılımla düzenlendi.
image

Bu Konserin Parasını Kim Veriyor?

Tekirdağ Belediyesi tarafından düzenlenen Cüneyt Tek konserini en fazla 50 kişi izledi. İzleyicilerin çoğunluğunu konserde sahne alan Belediye Konservatuarı öğrencileri oluşturuyordu. Bitirilemeyen projeler, bozuk yollar düşünülünce, vatandaşın aklına ister istemez “Bu konser kimin paralarıyla düzenlendi?” sorusu geldi.
image

Örnek Tekirdağsporlu

İstanbul’da yaşayan Tekirdağlı ve Tekirdağspor sevdalısı, işadamı Ali Toksoy, şampiyon olan Tekirdağspor’un bayrağını, İstanbul’daki ve yurt dışındaki iş yerlerinin duvarlarına astı.
image

İlk Aday Adayı Çıktı

CHP Tekirdağ İl Başkanı Kadir Albayrak, 2014 yılında yapılacak olan Büyük Şehir Belediye Başkanlığı seçimi için CHP’den Aday Adaylığını açıkladı.
image

Denizcilik Lisesi Sonunda Açılıyor

Tekirdağ Denizcilik Lisesi’nin Projesi sonunda onaylandı.
image

En Temiz Okullar

“Temiz Okul” kampanyası kapsamında seçilen en temiz okullara ödülleri verildi. Tekirdağ Belediye Başkanı Dalgıç: “Düzenlediğimiz Temiz Okul ve Temiz Sokak kampanyalarıyla temizliği bütün şehre yayıyoruz.”
image

19 Mayıs Kutlamalarına Tepki

CHP Tekirdağ Milletvekili Öztrak ile Gençlik Kolları Başkanı Taşdelen, 19 Mayıs kutlamalarını sert bir dille eleştirdi.