‘İzin vermeyeceğiz’
Ak Parti Yerel Yönetimler I. Bölge Sorumlusu ve AK Parti Trabzon Milletvekili Asım Aykan; bu güne kadar ülkede devlet adına bir çok yasa dışı işin yapıldığını söyleyerek; “; “Baykal ‘Ben onların avukatıyım’ diyor, devam etsin. Bu ülkede kimsenin yasa dışı iş yapmasına izin vermeyeceğiz.” dedi.
-Haber Merkezi-
Tekirdağ Valiliği Kültür Merkezi’nde Ak parti Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Ak Parti Yerel Yönetimler I. Bölge Sorumlusu ve AK Parti Trabzon Milletvekili Asım Aykan, toplantıya katılan I. Bölge içinde kalan Ak Partili belediye başkanları, il ve ilçe teşkilatlarına seslendi.
Tekirdağ İl Teşkilatı Başkan yardımcısı Ercüment Şener’in yaptığı açılış konuşması ve bilgilendirmenin ardından kürsüye çıkan Aykan, 2011 seçimlerini büyük önem taşıdığını belirterek, AK Parti iktidara gelmeden öncesini şöyle değerlendirdi; “O dönemde Cumhuriyetçi arkadaşlar iktidardı. Ama başaramadılar ki Sayın Recep Tayip Erdoğan Başbakanımız oldu.
Bu gün yine aynı arkadaşlar seçim istiyor. ‘Seçim yapalım, bakalım ne olacak’ diyorlar. Ancak Sayın Erdoğan seçimin zamanında olacağını söyleyerek buna noktayı koydu. O zaman bu arkadaşlar başaramadılar. E başarsalardı. Bu ülkenin çalışmaya ihtiyacı var.
Milletvekili seçimlerinde; AK partinin oy toplamı, muhalefet olan her iki partinin oy toplamında fazladır. Tablo belli. O arkadaşların derdi; bu 7 yılda kazanılan artıları ekiyse çevirmektir. Hedef CHP’nin başkanlığında MHP ile bir koalisyon kurmaktır.” dedi.
Muhalefeti Ergenekon sürecini geriye çevirmek istemekle suçlayan Aykan, bu güne kadar devlet adına yasa dışı bir çok iş yapıldığını ve bunların Ergenekon ile su yüzüne çıktığını ve daha da çıkacağını söyledi.
Aykan şöyle devam etti; “Baykal ‘Ben onların avukatıyım’ diyor, devam etsin. Bu ülkede kimsenin yasa dışı iş yapmasına izin vermeyeceğiz. Önümüzdeki 2011 seçimleri sadece ülkemizi değil, çevremizi de etkileyecek. Çünkü artık Türkiye’ye rağmen bir politika uygulamak mümkün değildir.”
Bir partinin iktidar olup olamayacağını yereldeki performansının belirlediğinin altını çizen Milletvekili Aykan; “Her zaman yerel yönetimlere büyük önem verdik. Bunun sonucunda AK Parti'yi zorlayacak parti bile yok. Muhalefet partileri bunun farkında olduğundan AK Parti'yi karalama politikaları içindeler.” şeklinde konuştu.




Yorumunuzu Ekleyin