Personele dayanışma yemeği
Tekirdağ’da görev yapan İçişleri Bakanlığı personeline dayanışma yemeği düzenlendi.
Tekirdağ’da görev yapan İçişleri Bakanlığı personeli arasında; dayanışmayı pekiştirmek üzere Valilik organizasyonunda ‘Personel Dayanışma Yemeği’ düzenlendi. Yemeğe Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek ve Eşi Zehra Kemelek, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, il genel sekreteri, valilik personeli, kaymakamlıklarda görev yapan İçişleri Bakanlığı personeli katıldı.
Gecenin açılış konuşmasını, personelden sorumlu Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı yaptı. Masatlı konuşmasında, böyle bir organizasyonun yapılmasından ve katkılarından dolayı Vali Kemelek’e teşekkür ederek, bu yemekte amaçlananın birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını pekiştirmek, bir yılın yorgunluğunu atmak ve yılda birde olsa personelin birbirini görmesini sağlamak olduğunu söyledi.
Vali Zübeyir Kemelek ise şöyle konuştu; “Bu tür etkinlikler çalışanların daha da kaynaşması için bir vesiledir. Emeği geçen çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Valiliğimize görevde yükselme sınavı ve atamalarla göreve yeni başlayan personellerimiz bulunmaktadır.
Düzenlenen bu yemek sayesinde göreve yeni başlayan personelimiz diğer personellerimiz ile tanışmış oldular. Tüm personelime katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylar diliyorum.”
Yemekte Tekirdağ Valiliği Roman Orkestrası ve sanatçısı tarafından birbirinden güzel şarkılar seslendirildi. Dayanışma yemeğinin sonunda Vali Kemelek, sanatçılara çiçek takdim etti.





Yorum gönder