“Sevgi Sofrası” Velimeşe’de kuruldu “Sevgi Sofrası” Velimeşe’de kuruldu

Sevgi Sofralarının ilkini Yulaflı Mahallesi’nde düzenleyen Ergene Belediyesi, ikinci programı Esenler Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Bölgede faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarının katkıları ile düzenlenen programa mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. 
Esenler Düğün Salonu ve Çok Amaçlı Salon’da gerçekleştirilen ve bine yakın mahalle sakininin katıldığı iftar programına Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer, CHP Ergene İlçe Başkanı Ramadan Duran, ilçe yöneticileri, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve meclis üyesi adayları ile bölgede faaliyet gösteren İndorama İplik firmasının temsilcileri ve Esenler Mahallesi sakinleri katıldı.
 Sevgi Sofraları adını verdikleri sofraları Ergene’nin 17 mahallesinde de kuracaklarını belirten Yüksel, “Sevgi sofralarımıza her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşlarımız ilgi gösteriyor. Bu ilgi bizleri de memnun ediyor. Halkımıza yönelik düzenlediğimiz iftar sofraları ve sonrasındaki semazen gösterilerini vatandaşlarımız memnuniyetiyle karşılıyor. Sevgi sofralarına katılan Ergene halkına teşekkür ediyorum” dedi.
 Sevgi Sofraları 15 Mart Cuma günü Misinli, 16 Mart Cumartesi günü İğneler mahallelerinde kurulacak.

Kaynak: Haber Merkezi