“Sevgi Sofrası” Ulaş’ta kuruldu “Sevgi Sofrası” Ulaş’ta kuruldu

İlçedeki tüm mahalleleri tek tek dolaşarak şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek ellerini öpen Yüksel, “Kanlarıyla suladıkları bu toprakları bize vatan yapan şehitlerimizin emaneti elleri öpülesi şehit ailelerimizi Çanakkale Deniz Zaferinin 109. yıldönümünde 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde evlerinde ziyaret ederek hayır dualarına nail oldum. Şehitlerimizin emanetine her zaman sahip çıkacağız, yanlarında olacağız” dedi.
 
“Şehitlerimizin anne ve babaları bize emanettir” diyen Rasim Yüksel, “Canlarını vatan uğruna feda eden şehitlerimizin anne ve babaları bizlerin de anne babasıdır. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve refahı için canlarını feda eden şehitlerimizin hakları ödenmez” diye konuştu.
 
Ergene’de şehit ailelerini hiçbir zaman yalnız bırakmadıklarını belirten Rasim Yüksel, “Sadece özel günlerde ya da bayramlarda değil her zaman şehit ailelerimizin kapısını çalıp, kendilerini ziyaret ediyoruz. Şehitlerimizin aileleri ile sıcak, samimi içten sohbet ederek elimizden geldiğince onların acılarını hafifletmeye çalışıyoruz. Şehitlerimizden geriye kalan ailelerimiz şehitlerimizin bizlere bıraktığı kıymetli emanetlerdir. Bu emanete sahip çıkmak devlet ve millet olarak boynumuzun borcudur” diye konuştu.
 
Yüksel, “18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesi ile başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet minnet ve şükranla anıyorum, ruhları şad mekanları cennet olsun” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi