Toplantı Tekirdağ NKÜ Üniversite Sanayi İş Birliği Patent ve Lisans Destek Koordinatörlüğü ile Tekirdağ Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü arasında gerçekleştirildi.
Toplantıda; çevre dostu yapıların ve yöntemlerin teknoloji kullanılarak bölgede uygulanması ile verileri toplanan işletmelerde bahsi geçen yöntemlerin uygulamaya geçirilmesi için değerlendirmeler yapılarak yol haritasının oluşturulması hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

“Dünya Türkçülük Günü” Tekirdağ’da kutlandı “Dünya Türkçülük Günü” Tekirdağ’da kutlandı

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Taşan başkanlığında yapılan toplantıya, Tekirdağ Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal, Şube Müdürü Deniz Gündoğan, Şehir Planlama Uzmanı Betül AkyolL, Tekirdağ NKÜ Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi ve Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Murat Deveci, Tekirdağ NKÜ Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Can Burak Şişman, Tekirdağ NKÜ Teknik Bilimler MYO Öğretim Üyesi Doç. Dr. Elif Türkboyları, ÜSİ Patent ve Lisans Destek Koordinatörlüğü Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Figen Taşçı Durgut katıldı.

Kaynak: İlkay Danacılar