Kahraman gazileri dinledi Kahraman gazileri dinledi

Hikmet Ata ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, “14 Mart Tıp Bayramı” dolayısıyla Devlet Hastanesi, Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezlerini ziyaret ederek, sağlık alanında değerli katkılarda bulunan doktorların özel günlerini kutladı. Hikmet Ata ilk olarak Marmaraereğlisi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Raif Üzmez ve hastane doktorlarını ziyaret etti. 
Başhekim Raif Üzmez’in 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayan Hikmet Ata, günün anısına özel hediye takdiminde bulundu.
Ardından Marmaraereğlisi Devlet Hastanesindeki tüm bölümleri tek tek dolaşan Hikmet Ata ve beraberindekiler, mesaide olan doktor ile sağlık çalışanlarına hediye takdim ederek 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı. Ziyaretlerde konuşan Ata, sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarının toplum için ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak, "Sağlık çalışanlarımızın fedakarlıkları her daim takdir edilmelidir. Onlar, toplum sağlığı için büyük bir özveriyle çalışıyorlar ve bu hizmetleriyle her türlü takdiri hak ediyorlar." dedi.
 Hikmet Ata, şunları kaydetti:
"Bugün burada sağlık çalışanlarımıza minnettarlığımızı göstermek ve onların yanlarında olduğumuzu hissettirmek için bulunuyoruz. Onların özverili hizmetleri, ilçemizin sağlık sektöründeki başarısında büyük bir rol oynamaktadır. Tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı'nı kutluyor, gösterdikleri fedakarlık ve özveri için teşekkür ediyorum."

Kaynak: Haber Merkezi