Can Ozan Tekirdağ’da akustik konser verecek Can Ozan Tekirdağ’da akustik konser verecek

Retrobüs biletleri çift kişilik avantajıyla 175 liradan satılıyor. 70'lerin yeşilçam fenomenleri, Türk sinemasındaki 7'den 70'e herkesin dilinde olan şarkılar ve klasikleşmiş replikler, türküler 80'lerin kült karakterleri ve arabesk, anadolu rock eserler, ustalar nam-ı diğer 'Babalar' 90'ların pop, fantazi ve rock şarkıları ve bir okadar da dönene damgasını vurmuş nev-i şahsına münhasır karakterler, Barış Manço, Cem Karaca, Kemal Sunal, İlhan İrem, Erkin Koray, Aşık Veysel, Neşet Ertaş ve daha nice büyük ustalaları başyapıt eserleri ile anarken ses ve mimiklerini de parodileştirerek hatırlatacak olan Retrobüs, geçmişe gülümseyerek ve gülümseterek nahif bir yolculuk sağlayacak.
Dinleyenleri 70lere, 80lere, 90lara ve artık 00'lara müzikal bir yolculuğa çıkarırken dönemin kült ve hitlerinden ve tabiiki döneme, Türk müziğine, sinemasına damgasını vurmuş ustaları da anmayı borç bilen, bunu yaparken sözkonusu üstatların ses ve mimiklerini de canlandıran teatral bir grup olan Retrobüs adının içinde gizli misyonu ile amaç değil araç olacak
Retrobüs'ü dinlerken ve izlerken adeta kabere tadında bir şova dahil olacaksınız. İnteraktif ve reaksiyonu yüksek bu şovu güçlendiren önemli etmenlerden biri kostümleri. Ekip olarak döneme damga vurmuş hippi, vahşi batı, jön ve Türk sineması emekçileri olan figüranları çağrıştıran kostümler seçiyor. Kostümlerin yanısıra 10 adet farklı enstrümanla gerek yöresel gerek batı olarak çok renkli avrasya müziğine  katkıda bulunuyorlar. 
Retrobüs yurdun birçok yerinde ve Avrupada turneler yaparak geçtiğimiz yıl 290 konser ve sahne gerçekleştirdi.
Retrobüs bu kez Pikap Performans Çorlu’da gençler ve daima genç kalanları konserine bekliyor.

Kaynak: Özge Ebecek