Aile Sağlığı Merkezi’nin ilk adımı atıldı Aile Sağlığı Merkezi’nin ilk adımı atıldı

Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen toplantıda, CHP’nin seçim filmleri izletilerek kampanya sloganı olan “İşimiz gücümüz Türkiye” sloganının detayları paylaşıldı. 

 Ankara’daki aday tanıtım toplantısına Cumhuriyet Halk Partisi’nin Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, Ergene İlçe Başkanı Ramadan Duran, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, Ergene’nin kurucu belediye başkanı ve 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde yeniden CHP’nin Ergene Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Rasim Yüksel de katıldı.
Yüksel, toplantının ardından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:
 “Genel Başkanımız Özgür Özel’in sunumuyla aday tanıtım toplantımızı gerçekleştirdik. Yerel seçimler için seçim beyannamemiz açıklandı. Halkçı ve sosyal belediyecilik anlayışıyla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sevgi kenti Ergene’mizde halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. ‘Ergene’de başı ağrıyandan da dişi ağrıyandan da biz sorumluyuz’ diyerek çıktığımız bu yolda sosyal belediyeciliğin en iyi örneklerini sergilemeye her an halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”

Kaynak: Haber Merkezi