Kapıkule'de gümrük kaçağı yaklaşık 19 kilo altın ve oto yedek parçaları ele geçirildi Kapıkule'de gümrük kaçağı yaklaşık 19 kilo altın ve oto yedek parçaları ele geçirildi

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile Kosova Ferizaj Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Agron Bajraktari tarafından imzalanan protokol, eğitim, araştırma ve diğer akademik faaliyetlerin yanı sıra kültürel iş birliğini de içermekte olup, öğrenci ve akademisyen değişim programlarını, staj imkanlarını ve akademik, sanatsal ve kültürel etkinlikleri kapsıyor. 

İmza töreninde konuşan Prof. Dr. Agron Bajraktari, “Biz yeni ve küçük bir üniversiteyiz. Bu nedenle daha fazla güçlenmeye ihtiyacımız var. Bugünden sonra sizlerle birlikte daha aktif olacağız ve güçleneceğiz. Üniversitenizle çalışmak benim için büyük bir onur ve gurur. Kalbim, daha önceki üniversitelerle imza atarken olduğundan çok daha farklı atıyor.” dedi.

Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ise her türlü iş birliğine açık olduklarını belirterek, “her zaman yanınızdayız.” dedi. İmzalanan protokolün öğrenci, akademisyen ve araştırmacılar için önemli bir fayda sağlayacağını vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi