Üniversitelilerden çok güzel hareketler Üniversitelilerden çok güzel hareketler

İsrail’in 7 Ekim tarihinden bu yana şiddetli saldırılarına maruz kalan Filistin halkına destek olmak amacıyla Tekirdağ Trakya Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde yardım kermesi düzenlendi. Okul idaresinin koordinesinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve İHL Meslek dersleri öğretmenleri, Okulun Mezun ve Mensup Derneği ve Okulun Aile Birliğince düzenlenen kermeste, 67 bin 380 TL toplandı. 
Yardım amaçlı toplanan paralar. Filistin halkına gönderilmek amacıyla Türkiye Diyanet Vakfı Tekirdağ Şube Başkanı İl Müftüsü Mustafa Soykök'e teslim edildi.
Toplanan yardımı teslim alan Müftü Soykök “İmam Hatip Lisesi'nin düzenlediği kermesten elde edilen tutarı, okul yönetiminin ve öğrencilerimizin Filistin’e gönderilmek üzere Türkiye Diyanet Vakfı Tekirdağ Şubesine teslim etmeleri bizleri çok duygulandırdı. Göstermiş oldukları bu hassasiyetten dolayı okulumuzu, bu güzel yavrularımızı, ailelerini ve öğretmenlerini tebrik ediyorum" dedi ve kendilerine Diyanet yayınları hediye etti.
Okul Müdürü Abdullah Şenol ise kermese öğrencilerin ve velilerin yoğun katılım sağladığını ifade ederek, “Filistin halkının her zaman yanındayız.  Kermese destek veren herkese teşekkür ederim “ dedi.

Kaynak: İlkay Danacılar