Abdullah Öğe, yerel seçimlere kısa süre kala açıkladığı projeleriyle her kesimin dikkatini çekmeye devam ediyor.

İlçede yaşanan hemen hemen her soruna ilişkin önemli projeler hazırlayan Öğe, spor alanında da önemli çalışmaların yapılacağı müjdesini verdi.

Son yıllarda nüfusu hızla artan ilçede spor tesislerine olan ihtiyaç ve amatör spor kulüplerinin talepleri doğrultusunda hazırlanan çalışmalar, Öğe’nin spora verdiği önemi de gösteriyor.

SPOR KOMPLEKSİ VE ÇOCUK OYUN ALANI

Çerkezköy TSO, Almanya’da ihracat fırsatlarını araştırdı Çerkezköy TSO, Almanya’da ihracat fırsatlarını araştırdı

Abdullah Öğe, bu kapsamda “Spor Kompleksi ve Çocuk Oyun Alanı” projesini hayata geçirmeyi planlıyor.

Öğe’nin belediye başkanı seçilmesi durumunda inşa edeceği komplekste futbol, voleybol, basketbol sahaları, yürüyüş ve bisiklet yolları ile çocuk oyun parkları bulunacak. Bu proje her mahallede hayata geçirilerek aileler ve çocuklar için güvenli alanlar oluşturulacak.

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK

Öğe, ilçe merkezinde düzenlenen bir halk buluşmasında yaptığı açıklamada ise amatör spor kulüplerinin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapacaklarını söyledi.

İlçede bulunan amatör spor kulüplerinin ayrım gözetmeksizin yanlarında olacaklarının altını çizen Öğe, “Gençlerimizin her daim yanında olarak onları spora teşvik edeceğiz” dedi.

Öğe, Çerkezköy’de çocukların ve gençlerin amatör spor branşlarında önemli başarılar elde ettiklerini, bu sporculara verecekleri desteklerle ilçenin adının spor alanında daha çok duyulacağını kaydetti.

Kaynak: Haber Merkezi