Bisikletle hacca gidiyorlar Bisikletle hacca gidiyorlar

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Tekirdağ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce,  “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” kapsamında panel düzenlendi.
Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlenen panele, Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin Vatandaş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Hüseyin Özdemir, Aile İçi Şiddetle Mücadele Kısım Amiri J.Asb.Üçvş. Nurten Korkmaz, Dr. Ali Cengiz Kalkan, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tülin Yıldız, NKÜ Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi
Müdürü Doç. Dr. Şeniz Özhan, STK temsilcileri, kurum ve kuruluşların temsilcileri, akademik ve idari personel katıldı.
Moderatörlüğünü Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Şeniz Özhan’ın yaptığı panelde, Rektör Yardımcısı Vatandaş “Şiddetin Kadınlar Üzerindeki Etkileri”, Av. Gülhan Gürbüz ve Av. Büşra Nur Bağcı “6284 Sayılı Kanunun Kadına Şiddeti Önlemedeki Rolü”, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) Müdür V. Hamdiye Özcan “ŞÖNİM Nedir? ve Neden İhtiyaç Duyarız?” ve J. Astsubay Çavuş Dersu Aras Cebre “KADES: Hayat Kurtaran Bir Uygulama” başlıklı konuşma yaptı.

Kaynak: Özge Ebecek