Tekirdağ Dost Veteranlar şampiyon oldu Tekirdağ Dost Veteranlar şampiyon oldu

Ergene Velimeşe FK’nın Tekirdağ’ı tüm Türkiye’de temsil eden tek takım olduğunu ifade eden Başkan Bezgin, takımın gereken desteği görmediğini söyledi. 
Bezgin, tüm futbolseverleri takım için düzenlenecek moral ve destek gecesine davet etti.
“TAKIMIMIZA DESTEK OLMAK İSTEYEN HERKESİ BEKLİYORUZ”
Başkan Serkan Bezgin, şu ifadeleri kullandı:
 “Sayın hemşerilerimiz; öncelikle ülkemizin kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve sevgiyle anıyorum. Değerli futbolseverler, değerli siyasiler ve değerli iş adamlarımız 14 Kasım Salı günü saat 19.00’da profesyonel liglerde Tekirdağ’ımızın tek temsilcisi olan Ergene Velimeşe FK takımımıza moral ve destek gecesi düzenliyoruz. Takımımıza destek olmak isteyen tüm esnafımızı, iş adamlarımızı ve siyasilerimizi bekliyoruz.”
“ERGENE’Yİ DEĞİL TEKİRDAĞ’I TEMSİL EDİYORUZ”
Sadece Ergene’yi değil Tekirdağ temsil ettiklerini vurgulayan Bezgin, şunları kaydetti:
 ‘’Biz sadece Ergene’mizi değil tüm Tekirdağ’ımızı temsil ediyoruz. Lakin bölgemizde bu kadar sanayici olmasına rağmen hala göğüs ve sırt reklamımızın olmaması bizi derinden yaralıyor. Biz de Sakaryaspor gibi göğsümüze, sırtımıza ‘kiralıktır’ yazıp ulusal kanala düşürmeyi ben bir Tekirdağlı olarak gururuma yediremiyorum. Sayın Valimizin, Sayın Kaymakamımızın, Sayın Belediye Başkanımızın takımımıza destek yapılması gerektiğini dile getirmesine rağmen, sanayicimizin sessiz kalması gerçekten Tekirdağ’a da, sanayicimize de yakışmayan bir davranıştır. Gelin bunu ayın 14’ünde yardımlaşma gecemizde yenelim. Birlik, beraberliğimizi tüm Türkiye’ye gösterelim. Destek verenlere de takımımım adına teşekkürlerimi sunarım.”

Kaynak: İlkay Danacılar