Malkara’da yeni dönem idari yapı Malkara’da yeni dönem idari yapı

İlçe merkezinde yer alan meskul sahanın detaylı bir 3D modeli oluşturuldu. Bu model, mevcut yapıları, yeşil alanları ve altyapı detaylarını içeriyor. 3 boyutlu modelleme projesiyle, çeşitli sektörlerden paydaşların iş birliğini artırarak daha etkili bir şehir yönetimi sağlanması amaçlanıyor. 
Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, projenin tamamlanmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “3 boyutlu modelleme projemiz, ilçemizin geleceğini planlama ve geliştirme süreçlerini desteklemek adına önemli bir adımdır. Bu model, çeşitli sektörlerden gelen talepleri karşılamak, trafik düzenlemeleri yapmak ve yeşil alanları optimize etmek gibi birçok alanda bize rehberlik edecek. Bu inovatif proje şehrimizin planlama ve gelişim süreçlerine önemli katkılar sağlayacaktır. İlçe merkezinde yer alan meskul sahanın tüm alanını kapsayan kapsamlı bir 3 boyutlu modelleme projesine katkılarından dolayı harita mühendisi Melih Türkuzan’a teşekkür ederim.” dedi.
3 boyutlu modelleme projesi sunum toplantısında, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Kaçar, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Erdem, İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Gökhan Topaloğulları yer aldı.

Kaynak: İlkay Danacılar