“Marmaraereğlisi maddi olarak dibe vurmuş” “Marmaraereğlisi maddi olarak dibe vurmuş”

CHP’den Marmaraereğlisi Belediye Başkanı seçilen Mustafa Onur Bozkurter, belediye çalışanlarının bayramını kutladı
Bayramlaşma törenine Belediye Başkanı M. Onur Bozkurter başta olmak üzere CHP İlçe Başkanı Saim Boz, meclis üyeleri, gaziler, Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri, sivil toplum kuruluşları ve belediye çalışanları katıldı. 
Bozkurter ve eşi, belediye çalışanlarıyla tek tek bayramlaşarak, takım ruhu ve birlikte çalışma mesajları verdi. 
Bozkurter, yaptığı konuşmada, seçim sürecinin geride kaldığını belirterek, "Bundan sonra hep birlikte Marmaraereğlisi için çalışacağız. Marmaraereğlisi’nin üzerindeki ölü toprağını birlikte atacağız. Hep birlikte müdürlerimizle, STK’larımızla, muhtarlarımızla ve halkımızla beraber atacağız. Marmaraereğlisi’ni, Trakya’nın incisi yapacağız" ifadelerini kullandı.
Belediye personeline seslenen Bozkurter, şunları kaydetti:
 ‘’İşçisiyle, köylüsüyle, sanayicisiyle belediye personeliyle el ele vererek hep beraber yöneteceğiz belediyemizi. Yeni bir dönem başlıyor mübarek bayram vesile oldu sizlerle bir araya geldik, bayramlaştık. Gelemeyen arkadaşlarımıza selam söyleyin. Ben de belediyecilikten geliyorum işçimizin dilinden en iyi ben anlarım. Zabıtasından, sosyal işlerine, fen işlerinden, mali hizmetlerine, İmar Müdürlüğüne, başkanlık makamına kadar hepimiz biriz, biz kocaman bir aileyiz. Birlik olarak çözemeyeceğimiz hiçbir iş yoktur. Gençliğimin ateşi ve heyecanıyla hepinizi kucaklıyorum. İyi bayramlar diliyorum. Kendimi size, sizi de Allah’a emanet ediyorum. Marmaraereğlisi bizden hizmet bekliyor, hepimize kolay gelsin.‘’ 
Belediye bahçesinde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninin ardından başkanlık makamına geçen Bozkurter, muhtarlar ve basın mensuplarıyla sohbet etti.

Kaynak: Haber Merkezi