Malkara Belediye Meclisi toplandı Malkara Belediye Meclisi toplandı

Türk Kadınlar Birliği Malkara Şubesi tarafından Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törene, Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara Belediye Başkan Vekili Birsen Karataş, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Vasfi Güner, Ersin Kaçar, Belediye Meclis üyeleri, Türk Kadınlar Birliği Malkara Şube Başkanı Belma Özsoy ve üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları, STK başkanları, basın mensupları, dernek başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan tören, Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler adına saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ve Türk Kadınlar Birliği Malkara Şube Başkanı Belma Özsoy’un günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapmasının ardından son buldu.
Çelenk sunma töreninin ardından Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Malkara Belediye Başkan Vekili Birsen Karataş ve protokol üyeleri, Türk Kadınlar Birliği Malkara Şubesi dernek binasını ziyaret ederek, Türk kadınının seçme ve seçilme hakkını elde edişinin 89. yıl dönümünü kutladılar.

Kaynak: Özge Ebecek