2023-2024 sezonu Tekirdağ 1. Amatör Futbol Ligi A Grubu’nda zirvede bulunan iki ekip olan Malkara 14 Kasımspor ile Akçeşmespor 13 Kasım Sahası’nda final maçında karşı karşıya geldi. 
Beraberliğin Malkara 14 Kasımspor’a yaradığı mücadele golsüz beraberlikle tamamlandı. Bu sonuçla Malkara 14 Kasımspor grubu şampiyon tamamladı.
Özellikle Akçeşmespor taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği maçta Akçeşmespor maçı kazanma adına her şeyi denese de Malkara 14 Kasımspor maçı bırakmadı ve beraberliği koparmayı başardı. 

Hedefleri  ligi galibiyetle tamamlamak Hedefleri ligi galibiyetle tamamlamak

trakyagazetesi-Malkara 14 Kasımspor şampiyon oldu2
Malkara 14 Kasımspor maçtan sonra saha kenarında sevinç yaşarken kazanan takıma kupasını Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu takdim etti. 
‘’MALKARA’YA SAHA MÜJDESİ’’
Kupa töreninde kısa bir açıklama yapan Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu grubunu şampiyon tamamlayan Malkara 14 Kasımspor’u tebrik ederken şunları söyledi: ‘’ 1. Amatör Küme’de A Grubu’nda şampiyon olan Malkara 14 Kasımspor’u tebrik ediyorum. Bundan sonraki play-off grubunda başarılar diliyorum. Benim naçizane bir tavsiyem olacak. Taşıma suyla değirmen dönmez. Bütün kulüplerimize buradan sesleniyorum. Futbolda gelişmek ve başarılı olmak istiyorsak altyapı birinci önceliğiniz olmalıdır. Altyapı en önemli değerdir. Buradan yetiştireceğimiz oyuncular hem kulübe hem de Türk futboluna hizmet edecektir. Buradan Malkara ilçemize bir müjde vermek istiyorum. Malkara’mıza yeni bir futbol sahasının yapımı için görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda yeni bir tesisi ilçemize kazandıracağız.’’  
Maç sonunda futbolcular şampiyonluk kupası ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İlkay Danacılar