“Amacımız hizmet” “Amacımız hizmet”

İnan mesajında 14 Kasım’ın, ilçenin şanlı tarihinin en değerli günlerinden biri olarak kalplerde yerini aldığını belirtti. 
Hayrabolu'nun düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümünde, geçmişin kahramanlarına duydukları derin minneti bir kez daha yürekten hissettiklerini aktaran İnan, şunları kaydetti:
“Bu özel günde, şehrimizin geçmişte gösterdiği fedakarlık ve cesareti anıyor, geleceğe dair umut ve kararlılığımızı yeniliyoruz. Atalarımızın mirası olan bu topraklarda, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde yaşamak bizim en büyük şerefimizdir. Hayrabolu'nun özgürlüğü ve bağımsızlığı uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyorum. Onların gösterdiği cesaret ve kararlılık, bizlere her zaman ilham kaynağı olacak. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanı için milleti için, bayrağı için canlarını veren tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle yad ediyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu kutlu gün vesilesiyle, tüm değerli hemşehrilerimize sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir gelecek diliyorum. Geleceğimizi, geçmişimizin ışığında birlikte inşa etmek üzere, durmadan çalışmaya devam edeceğiz.”

Kaynak: Özge Ebecek