MÜNASEBETSİZ
Münasebetsizliğe davetiye bu oyunda…
15 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 20.30’da Doğa Koleji Lüleburgaz Kampüsü Konferans Salonu’nda sahnelenecek komedi türündeki Münasebetsiz adlı oyun, 90 dakika boyunca gülmeye davet ediyor. Majör Organizasyon firmasına bağlı olarak gerçekleşecek oyunun konusu ise şöyle: 
Bir otel odası hiç bu kadar münasebetsizliğe maruz kalmamıştı. Hangisi daha münasebetsiz sorularına tutulduğunuz bu komedi herkesi kahkahaya davet ediyor. 90 dakika boyunca gülmeye davet eden Münasebetsiz oyunu bir tetikçinin birini vurmak üzere otel odasına yerleşmesiyle başlar. İşini yapmak üzere hazırlanırken yan odada intihar etmek üzere olan adam, tetikçinin bütün planlarını bozmaya başlar. Hayatına sürpriz giren yeni zoraki dostla başlayan münasebetsizlik zinciri boynuna dolanır…
 Francis Veber tarafından yazılan ve Müge Çiçek tarafından yönetilen 2 perdelik oyun Münasebetsiz’in oyuncu kadrosunda Ferit Aktuğ, Giray Mert Özdenoğlu, Sarp Bozkurt, Sami Aksu, Hande Yılmaz, Selim Bulut Danışmaz yer alıyor.


SEVİYORSAN GİT AYRIL BENCE
18 Kasım 2023 Cumartesi günü saat 20.30’da Kırklareli Üniversitesi Rektörlük Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek komedi türündeki tek perdelik Seviyorsan Git Ayrıl Bence, ünlü oyuncu kadrosuyla sahnelenecek.
Her aşk biraz komiktir, Arabesk Müzikali, Kadın Kafası ve Emlakçıyı Beklerken oyunlarının yazarı İrfan Kangı tarafından yazılıp  Damla Kaptan tarafından yönetilen oyunun oyuncu kadrosunda Ufuk Özkan , Rojda Demirer, Doğan Dileroğlu bulunuyor. 
 1 Nefes Yapım ve Organizasyon etiketiyle sahnelenecek 75 dakikalık oyunun konusu ise şöyle: 
Boşanmak üzere olan bir çiftin son buluşmasında neler yaşanabilir? Ya bu son buluşulan yer aslında ilk buluşulan yer ise? Geçmişi masaya yatırmayı düşünen Ayhan ve Özlem çifti Krizantem çay bahçesinin masasını seçince ortaya eğlenceli bir sonuç çıkar mı?
Seviyorsan Git Ayrıl Bence; boşanmayı düşünen çiftlerin gerçekte nasıl davranması gerektiğini eğlenceli bir dille sahneye taşıyor. 
Hepimizin bir şekilde şahit olduğu aile içi uyuşmazlıkları gözler önüne seriliyor ve sahnede yaşananlar izleyiciye ayna tutuyor.
Tüm bu hesaplaşma içinde adeta seyircinin tarafsız bir hakem gibi temsilini yapan eğlenceli bir garsonun da olaylara dahil olması ile 1 saat 15 dakikalık eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Yağmur ve şükür duası yapıldı Yağmur ve şükür duası yapıldı

CANIM KARDEŞİM 3 -UZAYLILAR MI GELDİ
TRT Çocuk'un sevilen çizgi filmi Canım Kardeşim; yepyeni oyunuyla minik seyircilerini kucaklıyor. Mine, Müge ve Mıncır'ın eşsiz hayal dünyası sayesinde tanıştıkları minik uzaylı dostlarıyla şarkılar söyleyip eğlenecekleri bu müzikli gösteri 18 Kasım Cumartesi günü 14.00 ve 16.00 seanslarında Kırklareli Üniversitesi Rektörlük Kültür Merkezi’nde, 19 Kasım Pazar günü 15.00 ve 16.30 seanslarında Bahçeşehir Koleji Lüleburgaz Kampüsü’nde çocuklarla harika zaman geçirecek.
Sanat Organizasyon 39 etiketiyle sahneye taşınacak olan gösterinin fiyatları 170 liradan başlıyor.

Kaynak: Haber Merkezi