Soytürk ve beraberindekiler ziyaretlerinde, son günlerde sosyal medya ve kamuoyunda bir kaymakamın, şehitlere dua ve rahmet okumadığı için bir kamu görevlisine karşı göstermiş olduğu tepkisini haklı ve yerinde gördüklerini, Kaymakamın bu davranışının arkasında olduklarını ifade ettiler.

Soytürk, bu ülkede yaşayan her ferdin ülkenin istiklal ve bekası için canını feda eden aziz şehitlere ve gazilere saygılı olması gerektiğini,  birlik ve beraberliği bozmak isteyenlere asla izin verilmeyeceğini, her zaman devletin yanında yer alacaklarını dile getirdi.

Kaymakam Güler de bu duygu ve düşüncelerinden ve nazik ziyaretinden dolayı Soytürk ve beraberindekilere teşekkür etti.

“Yeşil vatanda” çevre temizliği “Yeşil vatanda” çevre temizliği

ÜLKÜ OCAKLARINDAN ZİYARET

Süleymanpaşa Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Aybuğa ve beraberindekiler, Kaymakam Güler’i makamında ziyaret etti. 
Yaptıkları çalışmalar hakkında Kaymakam Güler’e bilgi veren Aybuğa,  özellikle çocuk ve gençleri Türk milletinin milli ve manevi değerlerine bağlı, ecdadını iyi tanıyan, ülkesi ve milletini seven, şehit ve gazilerine saygılı birer fert olarak yetiştirmek istediklerini, bu doğrultuda eğitim hizmetlerine ağırlık verdiklerini söyledi. 

Kaymakam Güler, Kaymakamlık olarak her zaman çocukların, gençlerin milli ve manevi değerlere uygun yetiştirilmesine emek harcayan kurum ve kuruluşların yanında olacaklarını ve destekleyeceğini ifade etti.   

“DÜNYA GÜMRÜK GÜNÜ” ZİYARETİ

Batı Marmara Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Akif Ertekin ile Müdürlük personelleri “Dünya Gümrük Günü” dolayısıyla Kaymakam Güler’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Güler, Batı Marmara Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü ile çalışanlarının Dünya Gümrük Günü’nü kutladı.

Kaymakam Güler, ülkede gümrükleme hizmetlerinde her geçen gün modernizasyon çalışmalarının arttığı, gümrük hizmetlerinin hızlı, şeffaf ve güvenilir hale geldiğini söyleyerek tüm çalışanlara yürüttükleri hizmetlerden dolayı teşekkür etti. 

GÜLER VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, Bahçeağıl Mahallesi’nde vatandaşlar ile buluştu.

Kaymakam Gürdal,  Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Gazdaş Trakya Bölge Müdürü Tamer Akaslan, Bahçeağıl ,Yanıkağıl, Uzunhacı mahalle  muhtarları ile Bahçeağıl Mahallesi’nde vatandaşlarıla bir araya geldi.

Doğal gaz yatırımlarının mahallelere dağıtımı ile ilgili Bölge Müdürü Tamer Akaslan vatandaşlara son gelişmeleri aktardı.

Kaynak: İlkay Danacılar