Keşan Belediyesi elektriğini kendisi üretecek Keşan Belediyesi elektriğini kendisi üretecek

Belediye ekipleri, kesintisiz sürdürdüğü çalışmalar ile kar yağışı kaynaklı yaşanması muhtemel olumsuzlukları ortadan kaldırmak için hummalı bir çalışma yürüttü. Tüm birimleriyle koordineli olarak sahada çalışmalarını sürdüren Keşan Belediyesi, şehrin her noktasında çalışmalarını aralıksız sürdürdü.
Ulaşımda yaşanabilecek sorunlara karşı cadde ve sokaklarda önlemler alan ekipler, yaya trafiğinin yoğun olduğu meydanlarda ve kaldırımlarda biriken karları temizleyip, tuzlama çalışması gerçekleştirdi.
KRİZ MASASI OLUŞTURULDU
Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ise kar yağışı nedeniyle vatandaşların yaşamını olumsuz etkilenmemesi için kriz masası oluşturduklarını ve tüm imkanları seferber
ettiklerini söyledi.
Kar yağışı nedeniyle kriz masası oluşturduklarını belirten Helvacıoğlu, şunları kaydetti:
 “Şehrimizde başlayan kar yağışının yaşatması muhtemel olumsuzluklara karşı 300 kişilik ekibimizle günün her saatinde hazırız. Hemşehrilerimizin tüm ekiplerimizle sahada olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. 11 mahallemize eşit hizmet anlayışıyla çalışıyoruz. Ekip olarak çalışmalarımızı ve planlamalarımızı yaptık. Siz Keşan’ın üzerini örten beyaz örtünün ortaya çıkardığı manzaranın tadını doya doya çıkarın diye daima hizmetinizdeyiz. Bu güzelliklerin zevkini sürebilmek için sizlerden de tedbiri elden bırakmamanızı, araç kullanırken dikkatli olmanızı diliyoruz. Acil durumlarda vatandaşlarımız ALO 153’ü arayabilir. Uzun süredir beklediğimiz kar yağışının tadını hep birlikte çıkaralım.”

Kaynak: Haber Merkezi