SGK Tekirdağ İl Müdürü Alan’dan “kayıt dışı istihdam” uyarısı SGK Tekirdağ İl Müdürü Alan’dan “kayıt dışı istihdam” uyarısı

Selen Uçer ve Seray Şahiner’in yazdığı, Orçun Ucal’ın yönettiği, Deniz Işın, Elit Andaç Çam, Ayfer Tokatlı, Kazım Semih Varol ve Selen Uçer’in oynadığı, “Bütün Kadınların Kafası Karışıktır” sahnede kaldığı 2 saat boyunca kahkahaya boğacak.
Ece Temelkuran’ın aynı adlı kitabından uyarlanan oyun Tekirdağ Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde 13 Ocak Cumartesi günü saat 20.00’de Aysa Organizasyon etiketiyle sahnelenecek. Biletler ise internet üzerinden 350 liradan satışa sunuluyor.
Oyunun konusu ise şöyle:
“Denize karşı bir sigara yak. Tek şekerli, demli bir çay koy masaya, çok neşeli bir müzik çalsın mutlaka, kapat gözlerini, gülümse, çünkü... Bütün kadınların kafası karışıktır, çünkü...Bir gün bir anda, bazı kızgınlıklarını unuttuğunun farkına varacaksın, artık pek düşünmediğini, çünkü artık bildiğini anlayıp, ellerini bir klarnet taksimi gibi uzatacaksın, hala kafan karışık olacak, ama artık bunu seveceksin, sevmelisin de. Kadınsın...”

Kaynak: Özge Ebecek