Organizasyonun ilk gününde Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahcıvan ve yönetimi ile bir araya geldi. Başkan Çetin , stantlarda bulunan görevlilerden bilgi aldı. Sonrasında Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükegen ve yönetimine ev sahipliklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Çetin, “Kardeş odamız Konya Sanayi Odası ile bu güzel fuar vesilesi ile bir araya geldik. Burada olmak bizleri mutlu etti. Bu birliktelikler, her iki tarafın geliştirdiği projeler hakkında fikir alışverişinde bulunulmasına aracı oluyor ve bunların üyelerimizin faydasına olacak şekilde uyarlanmasını sağlıyor. Güzel bir organizasyon gerçekleştiren ve bizleri de misafir eden Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükegen ve yönetimine bir kez daha teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Öğrenci ve öğretmenlere siber suçlar anlatıldı Öğrenci ve öğretmenlere siber suçlar anlatıldı

Konya ziyaretlerinin 2. gününde: Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Sifil, Yönetim Kurulu Üyeleri Ümit Süthan, Ufuk Mangır, Sedat Çolak ve Bünyamin Fırat ile birlikte, Konya Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Konya Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyükegen ve yönetimi ile bir araya gelen Çerkezköy TSO, odalar arası gerçekleştirilebilecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Program sonunda başkan Ahmet Çetin, Konya Sana Odası Başkanı Mehmet Büyükegen’e ev sahipliğinden dolayı teşekkür etmek amacıyla  Çerkezköy TSO logolu plaket takdim etti.
Başkan Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Sifil, Yönetim Kurulu Üyeleri Ümit Süthan, Ufuk Mangır, Sedat Çolak ve Bünyamin Fırat ile birlikte, gerçekleştirdiği faaliyetlerle ödüller alan InnoPark Teknoloji Geliştirme Merkezi’ni ziyaret etti. Burada Çerkezköy TSO’yu karşılayan Innopark Genel Müdürü Prof. Dr. Fatih Mehmet Botsalı, Teknoloji Merkezi ile ilgili sunum gerçekleştirdi. Teknoloji Merkezi’nin bölgemizde de uyarlanabilirliği hakkında fikir alışverişinde bulundu. Bölgede bulunan firmalar da ziyaret edilirken program sonunda Başkan Ahmet Çetin, Genel Müdür Prof. Dr. Fatih Mehmet Botsalı’ya Çerkezköy TSO’nun plaketini takdim etti.

Kaynak: Haber Merkezi