“Sevgi Sofrası” Ulaş’ta kuruldu “Sevgi Sofrası” Ulaş’ta kuruldu

Ergene Belediyesinin şubat ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Rasim Yüksel başkanlığında yapıldı. 
Ergene Belediyesi Ulaş Hizmet Binası Salonu’nda yapılan toplantıya belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve siyasi partilerin temsilcileri katıldı.
Saygı duruşu ası ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan meclis toplantısında önceden belirlenen gündem maddeleri ile komisyonlardan gelen raporlar okundu.
Cadde ve Sokak İsimleri Komisyonu’nun Karamehmet Mahallesi’nde yapımı süren meydan düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından bölgeye “Şehitler Meydanı” adının verilmesi kararını meclis üyelerinin oy birliği ile kabul etmesinin ardından Karamehmet Meydanı’nın adı resmen Şehitler Meydanı olarak düzenlendi. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla Ergene’de bir caddeye 100. Yıl adı verilmesi konusunu da görüşen meclis üyeleri konuyu değerlendirerek neticelendirmesi için komisyona havale etti. Bu konuda öneri sunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Kırkgöz Mahallesi’nde yeni düzenlenecek olan caddeye “100. Yıl” adı verilmesi konusunda öneride bulunarak komisyonun değerlendirmesini talep etti.
Gündem maddelerini görüşerek karara bağlayan meclis üyeleri komisyonlardan gelen raporları da karara bağladı. Ergene Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı 6 Mart 2024 Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Kaynak: Haber Merkezi