Tekirdağ U13 Ligi’nde hafta içi mesaisi Tekirdağ U13 Ligi’nde hafta içi mesaisi

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Kapaklıspor deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’ne 85-66 mağlup oldu
Türkiye Basketbol Ligi 15. hafta mücadelesinde Kapaklıspor, Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’ne konuk oldu. Edip Buran Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü 85-66 galip tamamlamayı bildi.
Mücadele dengeli başladı. Daha sonra seyirci desteğini arkasına alan Mersin Büyükşehir Belediyesi bulduğu sayılarla ilk periyodu 16-12 önde tamamlamayı başardı. 
İkinci çeyreğe iyi başlayan konuk ekip Kapaklıspor oldu. Maçta skoru eşitleyen Kapaklıspor daha sonra savunmada hatalar yapınca Mersin Büyükşehir Belediyesi mücadelenin ilk yarısını 37-32 önde geçti.
Üçüncü periyotta Mersin Büyükşehir Belediyesi Kapaklıspor’un kendisini yakalamasına izin vermedi. Mersin Büyükşehir Belediyesi final periyoduna ise 62-55 üstün girdi. 
Final periyodun da savunmasını sertleştiren ev sahibi ekip karşısında oyundan düşen Kapaklıspor bir türlü toparlanmadı. Kapaklıspor’un hatalarını iyi değerlendiren ev sahibi ekip karşılaşmayı 85-66 üstün tamamladı.

Kaynak: Haber Merkezi