Tekirdağ ihracatın lokomotifi oldu Tekirdağ ihracatın lokomotifi oldu

2023-2024 eğitim ve öğretim yılının ilk ara tatiline giren çocukları için Atatürk Kültür Merkezi’nde “İyilik Takımı” adlı çocuk tiyatrosu sahnelendi. Çocuklar oyuna yoğun ilgi gösterdi. 
Belediye Başkanı Vahap Akay, yaptığı açıklamada, 2 aylık bir maratonun ardından tatile çıkan çocukların okul stresini atmaları, güzel vakit geçirebilmeleri adına Çerkezköy Belediyesi olarak çocuk tiyatrosunu getirdiklerini söyledi. Akay, çocukların tiyatroda keyifli ve kaliteli zaman geçireceklerine inandıklarını ifade etti. 
 
Çerkezköy Belediyesinin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında 19 Kasım Pazar günü Atatürk Kültür Merkezi’nde “80 Günde Devr-i Alem” adlı tiyatronun sahneleneceğini aktaran Akay, şu bilgileri verdi:
 “80 günde Devr-i Alem adlı tiyatromuzu isteyen vatandaşlarımız ücretsiz tiyatro biletlerini 17 Kasım Cuma, 18 Kasım Cumartesi ve 19 Kasım Pazar günleri 08.00-17.00 saatleri arasında Atatürk Kültür Merkezi gişelerinden temin edebilirler. İki seans halinde sahnelenecek tiyatromuzun ilk seansı 19 Kasım Pazar günü saat 16.00’da, ikinci seansı ise saat 18.00’da sahnelenecek. 4 yaş ve üzeri herkesin gönül rahatlığı ile izleyebileceği tiyatromuzu izleyecekvatandaşlarımıza şimdiden keyifli seyirler diliyorum.”

Kaynak: Özge Ebecek