Trakya Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Doğan Ergin, Dr. Öğr. Üyesi Özge İnal ile editörlüğünü üstlendiği kitabı, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na takdim etti

Ahmet Doğan Ergin, Tabakoğlu’nu makamında ziyaret ederek, “21. Yüzyılın Modern İlaç Taşıyıcı Sistemleri” adlı kitabı sundu.
Akademisyen Kitabevi’nden çıkan kitap hakkında bilgi veren Ergin, şöyle konuştu:
“2000’li yıllarda özellikle kanser tedavisi başta olmak üzere çeşitli kullanımları olan yeni ilaç taşıyıcı sistemleri tanıtmak amacıyla bu eseri kaleme aldık. Bu kitabın ilaç teknolojisi alanına ilgi duyan akademisyen ve öğrenciler yanı sıra ilaç sanayinde Ar-Ge bölümü çalışanlarına da yararlı olmasını dileriz. Bu kitap farklı üniversitelerin Farmasötik Teknoloji/Biyoteknoloji Anabilim Dalı öğretim üye ve elemanlarının ortak çabaları ile hazırlanmıştır.” 

Aile hekimleri Trakya Üniversitesinde toplandı Aile hekimleri Trakya Üniversitesinde toplandı

Trakya Üniversitesinin sağlık alanında önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ise kitabın alanına önemli katkılar sunacağını belirterek, başarılı çalışmaları dolayısıyla Ergin ve İnal’ı tebrik etti.

Kaynak: Haber Merkezi