“Proje Diktatör” Çorlu’da “Proje Diktatör” Çorlu’da

"Bütün İstanbul Biliyo", "Kafamda Kentsel Dönüşümler", "İyi ve Güzel Kadınlar Hep Ağlar" ve "Anksiyetem Tavan" gibi  şarkılarıyla müzik dünyasına adını yazdıran İkiye On Kala dinleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. İkiye On Kala, 200 liradan satışa sunulan biletlerle sevenlerinin karşısında olacak. 
“İkiye On Kala” kimdir?
İkiye On Kala, 2014 yılında İzmir Bornova'da ortaya çıkan bağımsız bir isimdir. Kendi ismini kullanmak istemeyen Uras, şarkılarını kendisi için hikâyesi olan İkiye On Kala adıyla yayımlamıştır. İkiye On Kala şarkıları tamamen Uras’ın hikâyelerinden oluşmaktadır. Şarkılar tür müziği bütünlüğü taşımaz. Uras’ın ifade biçimini sevdiği her türlü enstrüman İkiye On Kala müziğinde kendine yer bulabilmektedir.
Uğur Uras, sahne adıyla "İkiye On Kala", 1988 yılında  İstanbul'da dünyaya geldi. İlk şarkılarını 2014 yılında İzmir - Bornova’da sosyal medya aracılığıyla yayımladı. 2016 - 2019 yılları arasında müzik grubu çalışmaları yaptı.2019 yılından itibaren müziğini daha sağlıklı icra edebilmek için yeniden solo artist olarak üretmeye devam etti.
 İstanbul’da stüdyo çalışmalarına ve kendi hikayelerini anlatmaya devam ediyor

Kaynak: Özge Ebecek