İkiye On Kala 1 Aralık Cuma günü saat 22.00’de Public Performans Edirne’de en güzel şarkılarını sevenleri için seslendirecek.
İkiye On Kala biletlerinin satışına  internet üzerinden 200 liradan başlandı.

Devamsız öğrenci ararken düzensiz göçmen buldular Devamsız öğrenci ararken düzensiz göçmen buldular

İKİYE ON KALA HAKKINDA
İkiye On Kala, 2014 yılında İzmir Bornova'da ortaya çıkan bağımsız bir isimdir. Kendi ismini kullanmak istemeyen Uras, şarkılarını kendisi için hikayesi olan İkiye On Kala adıyla yayımlamıştır. İkiye On Kala şarkıları tamamen Uras’ın hikayelerinden oluşmaktadır.
Şarkılar tür müziği bütünlüğü taşımaz. Uras’ın ifade biçimini sevdiği her türlü enstrüman İkiye On Kala müziğinde kendine yer bulabilmektedir. 2019'da tekli olarak yayımlanan "Bütün İstanbul Biliyo" isimli parça, sadece YouTube üzerinden bir yılda 40 milyonun üzerinde dinlenmeye ulaştı. Ardından yine aynı yılda Aşklar ve İlaçlar ve 2020'de Dağlar Dağımdır Benim teklileri çıktı. Bir diğer ses getiren tekli parçası ise "Kafamda Kentsel Dönüşümler" oldu.  TikTok isimli video paylaşım uygulamasında popülerleşen şarkı, yönetmenliğini Kayhan Uruk'un yaptığı video klibi ile YouTube'da bir yıldan kısa sürede 90 milyonun üzerinde izlenmeye ulaştı. Spotify'da İkiye On Kala, 2020'de Türkiye genelinde en çok dinlenen müzik grupları kategorisinde ilk 10'da yer aldı. 2020 yılının yaz aylarında Kafamda Kentsel Dönüşümler isimli şarkı en çok dinlenen 20 şarkı arasında yer aldı. Bütün İstanbul Biliyo isimli şarkı yılın ilk ayında en çok dinlenen 10 şarkı arasına girdi. Uras, 6. Arel Medya Ödülleri 'Yılın En'leri' ödüllerinde en iyi şarkı ödülünü aldı.

Kaynak: Haber Merkezi