Toplu ulaşımda “elektronik kart” dönemi başladı Toplu ulaşımda “elektronik kart” dönemi başladı

Çekilişe Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Pektaş, Park ve Bahçeler Müdürü Hüseyin Becerenel ve kura çekilişinde yer alan vatandaşlar katıldı.
“ÜRETENİ DE TEŞVİK ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Kura çekiminin sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Gerenli, Lüleburgaz Belediyesinin her alanda tarımsal üretimi teşvik ettiğini vurgulayarak “Son 5 yılda kentimize kazandırdığımız 104 yeni hobi bahçesiyle, hobi bahçesi sayısını 216’ya yükselterek tarımsal üretim yapmak isteyen komşularımızı destekliyoruz. Sadece üreten değil, üreteni teşvik eden bir belediye olarak çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
“TARIMSAL ÜRETİM TEŞVİK EDİLİYOR”
Bir yandan tarımsal arazilerinde ürettiği buğday ve ayçiçeklerinden elde ettiği yağ ve unlarla ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olan Lüleburgaz Belediyesi, diğer yandan kente kazandırdığı hobi bahçeleriyle kent yaşamından uzaklaşmak isteyen vatandaşlara tarımsal üretimi teşvik ediyor. 
Öte yandan Lüleburgaz Belediyesi sadece son 5 yılda kentteki hobi bahçelerinin sayısını yüzde 92 artırarak bu rakamı 216’ya çıkarttı. Lüleburgaz Belediyesi, Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde 112, Sinan Atakan Yavuz Parkı’nda 47 ve Yücel Şınığ Hobi Bahçeleri’nde 57 olmak üzere toplam 216 hobi bahçesini uygun fiyat tarifesiyle vatandaşa yıllık kullanım hizmeti sunuyor.

Kaynak: Haber Merkezi