"Hungar İkonlar" sergisi açıldı "Hungar İkonlar" sergisi açıldı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa, Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin, eşi Selda Şahin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin Vatandaş, KADEM Tekirdağ Temsilcisi Av. Sümeyye Tekin, NKÜ Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Fatih Tuna, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tülin Yıldız, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Özyavuz, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Hüseyin Özdemir, Tekirdağ İl Müftü Yardımcısı Melek Karakaş, NKÜ Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama Ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Şeniz Özhan, STK temsilcileri, kurum ve kuruluşların temsilcileri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. 
Rektör Şahin, konferansın açılışında yaptığı konuşmada, “Aile ve toplum yapımızın temel direği olan kadınlarımızın eğitimden sanata, ekonomiden siyasete tüm alanlarda daha fazla varlık göstermesini üniversitemiz olarak çok önemsiyoruz. İnşallah Türkiye Yüzyılı’nda kadınlara şiddetin yok olacağı inancıyla, tüm kadınlarımızın, annelerimizin, kız kardeşlerimizin ‘25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nün kutlu olmasını ve bu konferansın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. 
Moderatörlüğünü KADEM Tekirdağ Temsilcisi Av. Sümeyye Tekin’in yaptığı konferansta
Tekirdağ NKÜ Rektör Yardımcısı ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celalettin Vatandaş, Tekirdağ İl Müftü Yardımcısı Melek Karakaş, KADEM Vakfı Yönetim
Kurulu Üyesi Av. Işıl İlgin Oktay sunum yaptı.

Kaynak: İlkay Danacılar