Edinilen bilgiye göre üniversite öğrencisi olan A.Y.Ö'nün, annesiyle yürüdüğü esnada yüzüne yakıcı kimyasal bir sıvı atıldı.
ATAN KİŞİ ARANIYOR
Yakıcı kimyasalı atan kişinin kimlik tespit ve aranma çalışmaları devam ederken, saldırganın minibüse binerek olay yerinden uzaklaştığı ifade ediliyor.
YAKICI KİMYASAL MADDE
Üniversite öğrencisi A.Y.Ö'nün yüzüne atılan sıvının, yakıcı özelliğe sahip sinek kovucu kimyasal olduğu ifade ediliyor.
MİNİBÜSTE DE SALDIRDI
Saldırgan şahsın, olay yerinden kaçarken bindiği minibüste de, minibüsten inmek üzereyken, yolculardan G.Y.'nin de üzerine aynı sıvıdan attığı öğrenildi.
HEDEFİ KADINLAR
Saldırganın hedefinde kadınlar yer alırken, güvenlik kameralarında da görüntülerine ulaşılan şahsın yakalanması için polis teyakkuza geçti. Kadınlara yönelik saldırılarda bulunduğu anlaşılan saldırgan kentte huzursuzluk yarattı.
VİDEO YOUTUBE'DAN ALINMIŞTIR.
Haber Merkezi