13 Kasım Sahası’nda oynanan ve sert geçen mücadeleyi Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor 2-1 galip tamamlamayı başardı. 

Mücadeleye takımlar şu kadrolarla çıktı:

Karadeniz Gençlikspor: 18. Ali Ateş, 24. Erdem Budak, 5. Burak Eren, 6. Yasin Demir, 23. Atakan Tosun, 61. Kasım Karlıdağ, 22. Yusuf Yıldız, 10. Tolunay Demirci, 7. Uğurhan Gökdereli, 9. Burak Elagöz, 16. Abdülmelik Demir   

Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor: 12. Kaan Türkkan, 2. Hayri Demirtaş, 3. Berkant Sayın, 4. Burhan Biçici, 5. Samet Kesebir, 6. Mahsun Boyat, 17. Ömer Baha Turan, 8. Kerem Yorulmaz, 9. Enes Sayı, 10. Sertan Öztürk, 20 Tugay Kayhan

Mücadele orta saha mücadelesi şeklinde başladı. Oldukça sert geçen maçta 32. dakikada Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor’da Ömer Baha Turan Enes Sayı’nın pası ile topu aldı. Savunma oyuncusundan iyi sıyrıldı. Ceza Saahsına girer girmez ayak dışıyla şık bir vuruş yaptı ve topu filelere gönderdi: 0-1.

İlk yarıda Karadeniz Gençlikspor beraberlik golü için yüklense de aradığı fırsatı bir türlü yaratamadı. Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor ise kontra ataklarla 2. golü aradı. Fakat mücadelenin ilk yarısı 1-0 Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor’un üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda daha istekli bir Karadeniz Gençlikspor vardı. Mücadelenin 52. dakikasında Karadeniz Gençlikspor penaltı kazandı. Topun başına geçen Tolunay Demirci topu kaleci ile farklı köşeye gönderdi: 1-1.

Golün ardından Karadeniz Gençlikspor galibiyet golü için baskı kurmaya çalıştı. Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor ise kontra ataklarla fırsatlar yakaladı. 

Mücadelenin 59. dakikasında Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor’un ikinci golü geldi. Enes Sayı’nın çabalayıp pasını verdiği savunma arkasına sarkan Tugay Kayhan kaleci ile karşı karşuya pozisyonda yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-2.

Bu dakikadan sonra Karadeniz Gençlikspor sertiliğin dozunu arttırdı. Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor’dan da bu sertliğe karşılık gelince mücadelede kartlar havada uçuştu. 

Mücadelenin 69. dakikasında Karadeniz Gençlikspor’dan Kasım Karlıdağ 2. sarı karttan oyun dışında kaldı. Karadeniz Gençlikspor’da Kasım Karlıdağ bu karara şiddetli bir şekilde itiraz ederken oyuncu takım arkadaşları tarafından zor sakinleştirildi.     

Mücadele daha sonra kaldığı yerden devam ederken maçta başka gol olmayınca mücadele 2-1 Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor’un üstünlüğü ile tamamlandı. 

U16’da şampiyon Kullar 1975 Spor oldu U16’da şampiyon Kullar 1975 Spor oldu

Bu sonuçla Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor 34 puanla 7. sırada yer alırken, Karadeniz Gençlikspor 27 puanda kaldı ve 9. sıraya geriledi.

Kaynak: İlkay Danacılar