Personele KVKK Eğitimi
banner57

Ergene Belediyesi’nde çalışanlara yönelik olarak 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu konulu eğitim düzenlendi. 
Ergene Belediyesi personeline hizmet içi eğitim programları kapsamında 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu konulu eğitim gerçekleştirildi. 
Pandemi dönemi tedbirleri nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uygun olarak hazırlanmış olan ve Ulaş Hizmet Binası Salonu’nda düzenlenen eğitim iki ayrı grup halinde gerçekleştirildi. 
Ergene Belediyesi personeline ve birim yöneticilerine yönelik olarak sabah ve öğleden sonra şeklinde gerçekleştirilen eğitimde katılımcılara ne tür verilerin kişisel veri olduğu, kişisel verilerin nasıl muhafaza edileceği, hangi durumlarda hangi amaçlar doğrultusunda kullanılacağı konularında bilgilendirmeler yapıldı. 
Eğitimde katılımcılara ayrıca Kişisel veri konusunda temel hak ve ilkelerin neler olduğu, hangi durumların KVKK ihlali sonucunu doğurduğu ve yaptırımların neler olduğu bilgileri de aktarıldı. 
Düzenlenen eğitimle ilgili olarak bilgiler veren Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas, “Ergene Belediyesi personelinin hizmet içi eğitimlerine önem veriyor, yeni gelişmeler ve düzenlemelerden personelin haberdar olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda da hem belediye personelinin hem de vatandaşlarımızın mağdur olmaması için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili olarak belediye personeline eğitim düzenlendi. Yararlı bir eğitim olduğunu düşünüyor, eğitmenlere ve eğitimin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
4Özge Ebecek                                          

Haber Merkezi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.