NKÜ'de gıda semineri
banner57

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Malkara Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Programı tarafından düzenlenen, 'Günümüzde Yapılan Gıda Analizleri ve Gıda Teknikerlerinin Kamu Kuruluşlarındaki Yeri ve Önemi' konulu seminer, gerçekleştirildi.


Malkara MYO Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen  konferansa konuşmacı olarak Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tekirdağ Gıda Kontrol Laboratuar Müdürü İbrahim Halil Bakır, Gıda Yüksek Mühendisi Mithat Dinç ve Kimyager Serap Yalın Özsezer katıldı.

Seminer Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç.Dr. Kadir Ertürk’ün, konuşmacılara günün anısına plaket takdim etmesiyle son buldu.

Seminerde, Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç.Dr. Kadir Ertürk, öğretim görevlileri ile öğrenciler bulundu.

Haber Merkezi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.