KASAPLAR DENETLENDİ
banner57

Zabıta ve gıda mühendisleri işbirliği ile et ve et ürünleri satış yerlerinde, Süleymanpaşa ilçesinde yaşayan vatandaşların sağlıklı şartlarda üretilmiş hijyenik gıdalar tüketmeleri amacıyla denetim yapıldı.

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ve Süleymanpaşa Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’ne bağlı gıda mühendisleri ortaklığında 30 kasapta yapılan işyeri açma ruhsatı ve fiyat tarifleri incelemesi sonucunda, ruhsatı bulunmayan 3 iş yerine yasal işlem yapıldı.

Süleymanpaşa Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekiplerinin hijyen koşullarını da kontrol ettiği denetimlerde, eksikleri olan işletmecilere uyarıda bulunuldu. 13 Şubat 2015 tarihinde yürürlüğe giren “Et ve et ürünleri tebliği” hakkında da kasapları bilgilendiren ekipler; “Et ve et ürünleri tebliği” ne göre artık açık şekilde hiç bir et ürünü satılamayacağını vurguladı. Denetimler kapsamında soğuk hava depolarını da detaylı olarak inceleyen ekipler; denetimlerin aralıksız süreceğinin altını çizdi.

Haber Merkezi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ihsan Gençtürk 6 yıl önce

Siz kasapları değil restoran ları kontrol edin