Newsletter
Email:
Poll: SOKAKTA HAYAT VAR
Sokakta Hayat Var Projesini Nasıl Değerlendiriyorsunuz?
Anasayfa | Genel | Trakya Kalkınma Ajansı’ndan ziyaret

Trakya Kalkınma Ajansı’ndan ziyaret

Yazı ebatı: Decrease font Enlarge font
image

Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Gökay Üstün, Trakya Kalkınma Ajansı Uzmanları Orhan Solak ve Ahmet Taner Aydın ile beraber, Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan’ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette konuşan Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Gökay Üstün,  Trakya Kalkınma Ajansının, 2009 yılında kurulduğunu ve yerel kalkınma stratejilerinin oluşturulmasında çok önemli roller üstlendiğini söyledi. 

Ekonomik ve sosyal potansiyelin ortaya konularak bölge cazibesinin artırılması ve bölgenin gerek ulusal gerekse uluslar arası arenada tanıtımının yapılması için çalıştıklarını belirten Üstün şunları kaydetti; “Bölgede üretim ve istihdamı arttırmaya yönelik faaliyetlerin desteklenmesine, insan kaynakları kapasitesinin analizi ve geliştirilmesine, ayrıca bölgesel stratejilerin hazırlanmasına ajans olarak büyük destek vermekteyiz.  Bunların yanı sıra bölgenin iş ve yatırım imkanlarının tanıtımını da gerçekleştiren ajans, yatırımcıların izin ve ruhsat işlemlerini tek elden takip ederek sonuçlandırmayı hedeflemekte. AB fonları ve uluslararası fonların kullanılmasında da aracılık ve koordinasyon görevini yürüten ajans, hem araştırma ve veri tabanı oluşturma, hem de izleme ve veri değerlendirme alanlarında faaliyet göstermektedir.” 

Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan ise, belde de yapılan ve yapılacak olan projelerden bahsetti.

Çolpan, temeli atılacak olan atık su arıtma tesisindeki desteklerinden dolayı, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Gökay Üstün nezdinde tüm kalkınma kurulu üyelerine ve uzman ekibine teşekkür etti.

SUZAN GÜLER

 



Add to: Facebookta Trakya Kalkınma Ajansı’ndan ziyaret adli haberi paylas

Yorum beslemesine abone olun Yorumlar (0 gönderilen):

toplam: | gösteriliyor:

Yorum gönder comment

Lütfen resimde gördüğünüz kodu girin:

  • email Arkadaşına gönder
  • print Sayfayı yazdır
  • Plain text Düz metin
Haber ile ilgili Fotograflar
Etiketler
Bu yazı için etiket yok
Bu yazıyı oyla
0
Son Dakika
image

Tekirdağ İtfaiyesi ilk 10'da

İtfaiye Müdürü Erkan Durgut Tekirdağ İtfaiye Müdürlüğü olarak Türkiye genelinde en iyi 10 İtfaiye Müdürlüğü arasına girdiklerini belirtti.
image

ZİÇEV’den Yıl Sonu Gösterisi

ZİÇEV tarafından düzenlenen yıl sonu gösterisinde, izleyenler duygu dolu anlar yaşadı
image

“Tüm kamu emekçilerini greve davet ediyoruz”

KESK Eğitim ve Örgütlenme Sekreteri Şimşek: “kamu emekçilerini toplu sözleşme taleplerine sahip çıkmak için, 23 Mayıs’ta grev hakkımızı kullanmaya davet ediyoruz”
image

“Belen Delegeleri Yanıltıyor”

Gazetemizi ziyaret eden MHP Tekirdağ İl Başkan Adayı Saral Sarıalioğlu “MHP Tekirdağ Milletvekili Belen, böyle asılsız bir açıklama yaparak, delegemizi yanıltma yoluna girmekte” dedi.
image

Avantajlı Doğalgaz

Eylül, ekim ve kasım aylarında doğal gaz abonelik taleplerinin yoğunluğunu anlatan GAZDAŞ Trakya Bölge Müdürü Tamer Akaslan, erken başvuru yapanlara büyük kolaylıklar sağladıklarını belirtti. Tekirdağ Merkez’de doğal gaz abonelerinin sayısı 17.358 olarak açıklanırken, doğalgaz kullananların oranının yüzde 80’e çıkarılması hedefleniyor.
image

Huzurevi Sakinlerine Anneler Günü Eğlencesi

Programa katılan huzurevi sakinleri, müzik dinletisi ve etkinliklerle gönüllerince eğlendi.
image

Engellilerden Resim Sergisi

Engeliler Haftası kutlama programı çerçevesinde, Tekirdağ’da eğitim gören engelli öğrencilerin resim sergisi açıldı.
image

“Teşvik Paketi Bekliyoruz”

Eğitim-Bir-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Topuz: “Hükümetten, kamu görevlilerini motive edecek, teşvik paketi oluşturacak teklifler istiyor ve bekliyoruz.”
image

Pakistanlı Misafir

Namık Kemal Üniversitesi’nin davetlisi olarak Tekirdağ’a gelen Pakistan Lahore Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talat Naseer Pasha, Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek’e nezaket ziyaretinde bulundu.
image

Hemşireler Haftası Kutlandı

Tekirdağ’da Hemşireler Haftası nedeniyle tören düzenlenirken, tören sırasında başlayan sağanak yağış kutlamalara engel olamadı. NKÜ Sağlık Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Yıldız: “Hemşireliğin hak ettiği koşullara kavuşması, ülkemizdeki sağlık kurum ve kuruluşlarındaki hemşirelik bakım kalitesini yükseltecek, toplum sağlığının korunmasına büyük katkılar sağlayacak”