Tekirdağ ilini temsil eden Fevzipaşaspor ile Çorlu Belediye Futbol Kulübü 1. kademe maçlarından galibiyetle ayrılarak 2. kademeye yükselmeyi başardı.

2023-24 Sezonu U 16 Ligi 1.Kademe Türkiye Şampiyonası müsabakalarında Kocaeli ve Yalova Grup Merkezlerinde mücadele eden Fevzipaşa spor ve Çorlu Belediye Futbol Kulübümüz rakiplerini mağlup ederek 2. Kademeye yükselmeye hak kazandı.

FEVZİPAŞA DAĞITTI
Fevzipaşaspor Sakarya temsilcisi Sakarya Harmanlıspor ile karşılaştı. Fevzipaşaspor rakibini 7-0 yenerek bir üst kademeye çıktı. Fevzipaşaspor’un gollerini Sefa Türkyılmaz (2), Berke Aydın, Harun Özkan, Cihan Sabuncu, Yasin Hoşpınar, Habip Aras kaydetti. 

Trakyagazetesi Fevzipaşaspor Ve Çorlu Belediye Tarih Yazıyor 2

ÇORLU RAHAT KAZANDI
Çorlu Belediye Futbol Kulübü ise Bursa temsilcisi Nilüfer Altın Spor Kulübü’nü 2-0 mağlup etmeyi başardı. Çorlu Belediye Futbol Kulübü’nün gollerini Kartal Can Durmuş ve Mert Dişçi kaydetti.

2. Amatör A Grubu’nda 3 maç oynandı 2. Amatör A Grubu’nda 3 maç oynandı

Türkiye Şampiyonası 2. kademe müsabakaları 02-05 Mayıs 2024 Tarihlerinde oynanacak.

NASIL KATILDILAR?
Tekirdağ temsilcileri Fevzipaşaspor ve Çorlu Belediye Futbol Kulübü takımları Tekirdağ ilinde kendi liglerinden ilk 2 sırayı alıp Türkiye Şampiynasına katılmaya hak kazanmışlardı. Fevzipaşaspor 24 puanla grup lideri olurkeni Çorlu Belediye Futbol Kulübü 22 puanla 2. basamakta yer almıştı.

Kaynak: İlkay Danacılar