2023-2024 sezonu Tekirdağ U18 Play-Off Grubu’nda zirve mücadelesi nefes kesti. İlk 3 maçından galibiyetle ayrılan 2 ekip olan Fevzipaşaspor ile Çorlu Belediye Futbol Kulübü liderlik için sahaya çıktı. Büyük çekişmeye sahne olan mücadeleyi Fevzipaşaspor Boran Sabuncu ve Emre Dumlu’nun attığı gollerle 2-1 kazanarak 4’te 4 yapmayı başardı.

50 bin yabancı hasta Tekirdağ’da sağlık hizmeti gördü 50 bin yabancı hasta Tekirdağ’da sağlık hizmeti gördü

Grupta haftanın en önemli maçında oynadığı 3 maçta 9 puan toplayıp 14 gol atıp 4 gol yiyen Fevzipaşaspor, aynı puana sahip ve 11 gol atıp 2 gol yiyen Çorlu Belediye Futbol Kulübü ile kozlarını Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda paylaştı. Mücadele Fevzipaşaspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Fevzipaşaspor bu sonuçla 12 puana yükseldi ve zirveyi ele geçirdi. Çorlu Belediye Futbol Kulübü ise 9 puanla 2. sırada kaldı.

Zirvedeki iki takımın ardından 3. basamakta yer alan Tekirdağspor ise bir basamak altında yer alan Süleymanpaşa Namık Kemalspor’u 13 Kasım Sahası’nda konuk etti. Müsabakayı Süleymanpaşa Namık Kemalspor 4-2 kazanarak önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Tekirdağspor bu mağlubiyetle 4 puanla ve 4. basamakta kalırken, Süleymanpaşa Namık Kemalspor aldığı bu kritik galibiyetle 6 puana yükseldi ve 3. basamağa yerleşti. Süleymanpaşa Namık Kemalspor 3 puan alarak ilk iki iddiasını korudu.

Grubun son maçında ise oynadığı 3 maçtan 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 1 puan çıkarabilen Kapaklı Sitespor, oynadığı 3 maçı da kaybeden ve puansız olarak bulunan Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor ile karşılaştı. Kapaklı Sahası’nda oynanan mücadeleyi Kapaklı Sitespor 3-1 galip tamamladı. Kapaklı Sitespor bu galibiyetle 4 puana ulaştı ve 5. basamakta yer aldı. Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor ise bu yenilgi ile puansız olarak 6. basamakta kaldı.

Tekirdağ U18 Play-Off Grubu 4. Hafta Sonuçları 

Çorlu Belediye Futbol Kulübü 1-2 Fevzipaşaspor 

Tekirdağspor 2-4 Süleymanpaşa Namık Kemalspor 

Kapaklı Sitespor 3-1 Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor

Kaynak: İlkay Danacılar