Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Candan Yüceer, muhtarlar, meclis üyeleri ve meclis üyesi aday adayları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yer aldığı kahvaltı programına katıldı. 

Yüksel, Marmaracık Göl Restoran’da düzenlenen kahvaltı programında yaptığı konuşmada, “Ergene’de de Tekirdağ’da da kazanan biz olacağız ve Tekirdağ genelinde 12 – 0 yapacağız. Tekrar 12 – 0’ı inşa edeceğiz. Bunun için yaptıklarımıza güveniyoruz, yapacaklarımıza güveniyoruz. Tekirdağ’ımızı ilçelerimizi daha ileriye götürmek için bugün buradan bu yürüyüşü başlatıyoruz” dedi.

Minik kaymakamlar taleplerini aktardı Minik kaymakamlar taleplerini aktardı

Yüksel, şunları kaydetti: “Allah’ın izniyle, Ergene’de de, büyükşehirde de diğer ilçelerimizde de hizmetlerimiz kesintisiz bir şekilde devam edecek. Biz bugüne kadar her mahallemizde iddialı projeleri hayata geçirdik. Amacımız, idealimiz Ergene’yi de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesini de daha ileriye taşımak. Bu konuda, sizlere güveniyoruz, halkımıza güveniyoruz, yaptıklarımıza güveniyoruz. Bunlar önemli şeyler. Bizim Ergene’nin her mahallesinde hizmetimiz var. Hizmetlerimize de devam ediyoruz. Bugün bir aradayız, bundan sonra da bir ve beraber olacağız, bu bayrağı sonuna kadar burada dalgalandıracağız. Yorulmayacağız, uyumayacağız, çalışacağız. Tüm katılımcılara Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayımıza, siyasi partilerimizin başkan ve yöneticilerine, belediye başkan yardımcılarımıza, meclis üyelerimize, meclis üyesi aday adaylarımıza, muhtarlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Kaynak: Haber Merkezi