Edirne 2. Amatör’de heyecan sürdü Edirne 2. Amatör’de heyecan sürdü

Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda  oynanan maçta İzmir bölgesi hakemi Hasan Avcı düdük çalarken yardımcılıklarını yine aynı bölgeden Kaan Kaya ile Tolga Okumuş yaptı. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak da Aydın bölgesinden Kaan Kara görev aldı.
İlk yarısı golsüz tamamlanan maçın ikinci yarısında sol kanattan İbrahim Hırçın’ın ceza sahasına gönderdiği topu ters tarafta iyi takip eden Mertcan Akkaya kafa vuruşu ile topu filelere gönderdi.
Maçın kalan bölümünde başka gol olmayınca başından sonuna oyunun kontrolünü elinde bulunduran Ergene Velimeşespor, Hacettepe engelini de tek golle geçerek hanesine 3 puanı yazdıran taraf oldu.
Bu sonuçla Ergene Velimeşespor 10 maç sonunda 16 puana erişerek 15 takımlı grubun 6. sırasında yer aldı. 
Hacettepe 1945 ise 10 maç sonunda 10 puanda kaldı.
Bu sezon sahasında oynadığı maçlarda sırasıyla önce Batman Petrolspor ile 1 – 1 berabere kalan Ergene Velimeşespor daha sonra Elazığspor ve Anadolu Üniversitesi takımlarını 1 – 0’lık skorlarla yenmeyi başardı. Daha sonra  Aydın ekibi Efeler 09 takımına 1 – 0 yenilen mavi beyazlıklar Hacettepe 1945 takımını da yine 1 – 0 ile  geçmeyi başardı.
Bu sezon golsüz tamamlanan maçı bulunmayan Ergene Velimeşespor iç sahada oynadığı 5 maçın 3’ünde toplamda ise 10 maçın 4’ünde kalesini gole kapatmayı başardı.
Ergene Velimeşespor gelecek hafta 25 Kasım 2023 Pazar günü Sakarya deplasmanında Sapanca Gençlikspor takımı ile karşılaşacak.

Kaynak: İlkay Danacılar