Devamsız öğrenci ararken düzensiz göçmen buldular Devamsız öğrenci ararken düzensiz göçmen buldular

Recep Gürkan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Edirne Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde düzenlenen farkındalık günü etkinliklerine katıldı. Burada öğrenciler ile birlikte pasta kesen, düzenlenen aktivitelere eşlik eden Gürkan, Engelsiz Yaşam Merkezi’nde engelli bireylere sunulacak yeni hizmetlerin de müjdesini verdi.
 Engelli vatandaşların da bu dünyada, bu ülkede, bu kentte yaşayan her birey gibi kimseye muhtaç olmadan hayatlarını devam ettirebilmelerinin en temel insan hakkı olduğuna değinen Gürkan, şöyle devam etti:
“10 yıllık görev süremiz boyunca engelleri birlikte aşmak için el ele, gönül gönüle olduğumuz engelli vatandaşlarımızın hayatlarını daha da kolaylaştırmak adına çalışmalarımıza elbette ki hız kesmeden devam edeceğiz. Bu anlamda onların hayatlarını kolaylaştırmak için Engelsiz Yaşam Merkezi’mizde yeni hizmetlere yer verdik. Engelli vatandaşlarımız ve aileleri bundan sonra Engelsiz Yaşam Merkezi’mizden diyetisyen hizmeti ile ambulans hizmeti de alabilecek. Ayrıca fiziksel hareketlerine destek olması için merkezimiz, fizik tedavi hizmetine de başlıyor. Yine Engelsiz Yaşam Merkezi’mizde bireylere ve ailelere yönelik psikolojik danışmanlık hizmeti verilecek. Tansiyon ve kan şekeri ölçümü, pansuman yapımı gibi konularda hizmet verecek Sağlık Kabini ve engellilere yönelik olarak düzenlenecek etkinlikler ile Engelsiz Yaşam Merkezi’nin olanaklarını daha genişletiyoruz” 
 Balon show ile doyasıya eğlenen Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler ve aileleri de ziyaretleri ve kendilerine sunulan imkanlardan dolayı Recep Gürkan’a teşekkür etti.

Kaynak: Haber Merkezi