TRAKYAKA yönetimi Kırklareli’nde toplandı TRAKYAKA yönetimi Kırklareli’nde toplandı

Çeşitli noktalarda halkın hizmetine sunulmuş oturma banklarını yenileyen ve birçok noktaya ilave bank koyacak olan ekipler, Karahıdır Korusu’ndaki barbekü montajlarını da sürdürüyor.
Çalışmalar kapsamında; Anıt Kültür Park, İnönü Heykeli, Ord. Prof. Mazhar Osman Usman Bulvarı ve akıllı kavşak bölgelerinde mevsimlik çiçek dikimini sürdüren personel, parklardaki revizyon işlemlerini de aksatmıyor. TOKİ Parkı’nın da zemini kauçuk ile kaplanıyor.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de Karahıdır Korusu aydınlatma çalışması, Cumhuriyet Mahallesi ağaç budama işlemleri, Sungurbey Caddesi Mezarlık Köprüsü yanında kaldırım çalışması, Karahıdır Mahallesi kanalizasyon bağlantı çalışması, İstasyon Mahallesi Yaren Caddesi kaldırım tamirat çalışması, Atatürk Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi dekoratif aydınlatma direkleri çalışmasına devam ediyor.
Yine Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü işbirliğiyle Atatürk Mahallesi’nde devam eden park çalışmasında, basketbol sahası tel örgü ve tribün yapımı itinayla sürdürülüyor.
Yine İl Halk Kütüphanesi’nin bulunduğu Dere Üstü Sokak’ta kaldırım çalışmasına devam eden ekipler, bir vatandaşın talebi üzerine Pınar Mahallesi 1207. sokakta ızgara çalışması da yapıyor. 
Pınar Mahallesi 44 Evler bölgesi ile Kocahıdır Mahallesi’ndeki diğer çalışmalar da başka bir ekip nezaretinde devam ediyor.
Ayrıca çalışmalar kapsamında Karahıdır Korusu’nun yeni giriş kapısının montajını gerçekleştiren ekipler, Asılbeyli Köyü Kavşağı’nda meydana gelen trafik kazası sonrası hasar gören trafik ışıklarını da yenisi ile değiştirdi. Bademlik Mahallesi’nde de yağmur suyu ızgara çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi