U17’de Fevzipaşa koptu gidiyor! U17’de Fevzipaşa koptu gidiyor!

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Edirnespor sahasında Mardin 1969 Spor ile karşılaşacak. Edirnespor 21 Nisan Pazar günü 25 Kasım Stadı’nda saat 15.00’de oynanacak mücadeleden puan çıkarması halinde normal seozunun bitimine 1 hafta kala play-off hedefine ulaşacak. Edirnespor’un Mardin 1969 Spor’u mağlup etmesi durumunda ise rakiplerinin alacağı sonuçlara göre ligi 4. sırada bitirme şansı da bulunuyor. 
Edirnespor’un yer aldığı TFF 3.Lig 1. Grup’ta 2023-2024 sezonunda son 2 hafta kalırken, tüm hesaplar play-off’a kalacak halen Edirnespor’un yer aldığı 6’ncı basamağa odaklandı.Kepez Spor’un birinci olarak 2.Lig’e yükseldiği grupta Aliğa, Ayvalıkgücü Belediyespor, 52 Orduspor Fk ve İnegöl Kafkas Spor Kulübü matematiksel olarak play-off oynama hakkını elden eden ilk 4 takım oldu. 5’inci ve son takım ise büyük olasılıkla Pazar günü 25 Kasım Stadı’nda belli olacak. 
KAYBEDERSE SON MAÇA KALACAK
Edirnespor ligin ilk yarısında kendisinden 6 puan gerideki 37 puanlı rakibi Mardin 1969 Spor’a deplasmanda 2-1 yenildiği için kazanması ve her türlü beraberlik halinde matematiksel olarak play-off’a adına yazdıracak. Sarı-kırmızılılar yenilmesi halinde son hafta alacakları bir puanla yine play-off hakkını elde etmiş olacak. Edirnespor kalan son iki maçını da kazanması halinde diğer takılman maçlarına göre play-off’a dördüncü sıradan dahi girebilecek.

Kaynak: İlkay Danacılar