Edirnespor, Ayvalıkgücü ile karşılaşacak Edirnespor, Ayvalıkgücü ile karşılaşacak

İkinci yarı hazırlıklarını tam kadro olarak Antalya’da sürdüren Edirnespor güç depoluyor. Ligin ikinci yarısını en iyi şekilde bitirip play-off’a katılmak isteyen Edirnespor hazırlık kampını sürdürüyor.
Ligin ilk yarısını 21 puanla 5. sırada tamamladıklarını ifade eden Edirnespor Teknik Direktörü Cahit Erçevik, ligin 2. yarısında daha çok koşan, daha iyi futbol oynayan bir takım olarak play off hattında mücadelelerine devam edeceklerini söyledi.
Bu yıl lige kötü başlayan Edirnespor futbol takımı, daha sonra Cahit Erçevik’in takımın başına getirilmesiyle arka arkaya aldığı iyi sonuçlarla ligi 5. olarak bitirmeyi başardı ve 2.yarı için play off umutlarını sürdürmüş oldu.
İlk yarıda alt sıralardan gelerek 3’üncülüğe kadar yükselen Edirnespor evinde son haftada aldığı şanssız yenilgi nedeniyle 5.olarak bitirdikten sonra lige daha iyi hazırlanabilmek için Antalya’ya kampa gitti.   
TFF 3.Lig 1. Grup’ta 2023-2024 sezonunun ikinci yarısı 20 Ocak 2024 Cumartesi günü İnegöl Kafkas Spor Kulübü- Ayvalıkgücü Belediyespor arasında oynanacak tek maçla başlıyor.
Edirnespor ise ikinci yarının ilk maçında 21 Ocak 2024 Pazar günü Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş.’yi 25 Kasım Stadı’nda konuk edecek. Edirnespor sezonun ilk maçında rakibi ile deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı. Edirnespor ikinci yarıya 21 puanla 5’inci sırada başlarken Gümüşhane Faaliyetler A.Ş. ise 13 puanla 13’üncü sırada bulunuyor.

Kaynak: Haber Merkezi