Şehit anneleriyle buluştu Şehit anneleriyle buluştu

A Grubu’nda Saraçhanespor, Kirişhanespor’u adeta paramparça etti. 11 golün atıldığı maçta Saraçhanespor, Saraçhane 1 Nolu Saha’da rakibini 8-3 mağlup etti.
Bir diğer gollü maçta Hıdırağa Köyü FK, Gazimihalspor’a Saraçhane 1 Nolu Saha’da konuk oldu. Konuk Ekip Hıdırağa Köyü FK müsabakayı 7-2 kazanarak iddiasını ortaya koydu.
Yeşil sahalara 1. Amatör Küme’den merhaba diyen Tuncaspor Saraçhane 1 Nolu Saha’da Enderspor ile karşılaştı. Tuncaspor maçı 6-2 almayı başardı.
Diğer maçlara göre daha sakin geçen müsabakada Kaleiçispor ile Süloğluspor kozlarını Saraçhane 1 Nolu Saha’da paylaştı. Mücadeleyi Kaleiçispor 2-1 kazandı.
“GAZZE’YE SELAM DİRENİŞE DEVAM” 
B Grubu’nda ise Aşçıoğlu Gençlikspor, 18 Kasım Kurtululspor’a konuk oldu. Uzunköprü Ergene Stadı’nda oynanan karşılaşmayı konuk ekip Aşçıoğlu Gençlikspor 3-1 kazanarak 2’de 2 yaptı.
Grubun iddialı ekiplerinden Keşan 1984 Kültürspor ise Keşan Sentetik Saha’da Yeni Karpuzluspor’u ağırladı. Maçı ev sahibi ekip Keşan 1984 Kültürspor 2-1 kazanmayı bildi. Mücadeleye Keşan Kültürspor “Gazze’ye selam direnişe devam” pankartı ile çıktı.  
Bir diğer müsabakada Küplü Halk Oyunlarıspor Havsa İlçe Stadı’nda Kırcasalihspor ile karşılaştı. Çekişmeli geçen maç 1-1 tamamlandı.
Grupta 2. haftayı Havsaspor BAY geçti.

Kaynak: Haber Merkezi